Du har inte valt någon stad.

Alla parker

Upptäck våra unikt utformade parker.

Borås

Upzone Äventyrspark i Borås ligger i ett mysigt skogsområde bredvid Borås Djurpark, Leo’s Lekland och Alidebergsbadet. Från vår höghöjdsbana får ni en fantastisk utsikt mot djurparken och deras nya Dinopark. Här kan ni också spela Escape Games och testa vår Äventyrsarena. Du är välkommen oavsett om du vill vara med på äventyret eller bara vill titta på.

Våra upplevelser

Läs mer och boka

Gällö

UpZones nya äventyrspark i Gällö är byggd vid foten av vackra Gällöberget vid MidSweden 365. På området finns även världens längsta skidtunnel i ett berg! Kombinera ditt sommaräventyr i höghöjdsbanan med en skidtur i -4 grader eller vandra en bit av Sankt-Olavsleden, bo över i ett glampingtält eller ta ett dopp i Revsundssjön. Här finns ställplatser, lunchservering, uthyrning av kanot och sup-kajak. En naturupplevelse för hela familjen.

Våra upplevelser

Läs mer och boka

Göteborg

Upzone Äventyrspark i Göteborg ligger i ett mysigt skogsområde vid Skatås motionscentrum. Skatås är en motionsidrottsanläggning som ligger i anslutning till Delsjöområdets naturreservat i östra Göteborg.

Våra upplevelser

Läs mer och boka

Kalmar

Vackert belägen på Stensö bredvid First Camp finns Upzone Äventyrspark i Kalmar. Är det fint väder kan du passa på att ta ett dopp vid stranden Flundran eller ta en fika på Stensötorpet. Eller varför inte promenera hela vägen ut till Vasastenen, som ligger längst ut på udden, efter klättringen?

Våra upplevelser

Läs mer och boka

Oxelösund

På Jogersö, precis bredvid restaurangen och minigolfen hittar ni oss inne bland träkronorna. Missa inte parkens Adventurzone med två långa ziplines som är upp till 160 meter långa. Här kan ni också spela vårt outdoor Escape Games eller vår populära lagkamp. Du är välkommen oavsett om du vill vara med på äventyret eller bara vill titta på.

Våra upplevelser

Läs mer och boka

Skövde

Direkt vid Hållsdammen ligger det nya tillskottet Upzone Skövde. Mitt i en fin blandskog och nära ett naturreservat finns det 4 olika zoner att klättrar i. Hos Upzone Äventyrsparker i Skövde finns en Kidszone för de riktig små, men också en Riskzone med hinder upp till 18 meter upp i träden. En riktigt magpirrande upplevelse.

Våra upplevelser

Läs mer och boka

Stockholm

Upzone Äventyrspark i Stockholm ligger i ett mysigt skogsområde i Sollentuna vid Edsbergs sportfält. Detta är Upzones nyaste tillskott och här har vi en höghöjdsbana utformad för alla åldrar. Höghöjdsbanan har olika zones som markerar svårighetsgrad, höjd och antal hinder. Vi har banor som passar alla - du är modigare än du tror. På området har vi också våra populära team challenges. Utformade för att stärka lag kan du boka Camp357 och Lagkampen. Du är välkommen oavsett om du vill vara med på äventyret eller bara vill titta på.

Våra upplevelser

Läs mer och boka

Västervik

Välkommen till Upzones senaste tillskott – Västervik! Upzone Äventyrspark ligger vid Västervik Resort. Här kommer ni känna både glädje, mod och adrenalin när ni svingar er fram bland trädtopparna. I Västervik har vi 4 höghöjdsbanor med olika svårighetsgrad så att du kan hitta en utmaning som passar dig. Hos oss kan du även boka barnkalas eller köra flera varianter av teamchallenge! Du hittar oss vid Rotundan / Minigolfen. Vi har incheckningen i Paviljongen precis bakom fotbollsplanen. Från incheckningen går vi tillsammans in till parken utmed stranden.

Våra upplevelser

Läs mer och boka

Åhus

Besöker du vår äventyrspark i Åhus har du havet som utsikt när du klättrar i vår höghöjdsbana. Banorna ligger nära First Camp – en camping som är vackert belägen mitt på stranden. Om du vill kan du enkelt svalka dig med ett dopp i havet efter din klättring.

Våra upplevelser

Läs mer och boka

Ängelholm

I Ängelholm hittar du vår största park med 7 banor upp till 15 meter – mitt i Hembygdsparken i centrala Ängelholm. När träden är lövklädda är det som att klättra i en djungel uppe bland trädtopparna. Här kan du också spela Combat Archery Tag och Outdoor Escape Game! Pytteskogen ligger bredvid äventyrsparken och det gör även en fin liten glasstuga samt flera lekplatser för de mindre barnen som kanske inte kan klättra hos Upzone.

Våra upplevelser

Läs mer och boka

Välj din Upzone-stad

Välj din närmsta stad eller den du tänkt besöka.

Jag vill inte välja stad