Du har inte valt någon stad.

Alla parker

Upptäck våra unikt utformade parker.

Borås

Upzone Äventyrspark i Borås ligger i ett mysigt skogsområde precis bredvid Borås Djurpark. Här får hela familjen ett äventyr i våra fantastiska höghöjdsbanor. Njut av utsikten när ni svichar fram i våra ziplines och tar er fram genom roliga hinder på hög höjd! Hos Upzone i Borås har vi många sittplatser och möjlighet att grilla för er som vill ta med picknickkorgen och njuta av en härlig paus i naturen, eller varför inte ta med fika in i vårt fina tipitält. Kom med familjen för en rolig dag tillsammans eller boka in er kickoff, möhippa eller svensexa hos oss. Varmt välkomna för ert nästa äventyr!

Våra upplevelser

Läs mer och boka

Göteborg

Upzone Äventyrspark i Göteborg ligger i ett mysigt skogsområde vid Skatås motionscentrum. Kliv in bland trädtopparna och möt äventyret i vår höghöjdsbana, svep fram över landskapet på zipline och stärk teamet med våra engagerande aktiviteter. Upplev även spänningen i vårt outdoor escape game. Göteborgs vackra omgivningar blir kulissen till en dag fylld av äventyr, skratt och oförglömliga minnen. Ta med familj ooch vänner för en dag i naturen och låt oss skapa en dag att minnas tillsammans!

Våra upplevelser

Läs mer och boka

Kalmar

Vackert belägen på Stensö bredvid First Camp finns Upzone Äventyrspark i Kalmar. Här får hela familjen ett äventyr blad trädtopparna. En utflykt i naturen där du möter mod med glädje och pirr i magen. Ta med din picknickkorg och sitt ner vid vår grillplats efter klättringen. Det blir en heldag med vänner och familj eller varför inte utmana kollegorna i er nästa kickoff med outdoor escape game eller lagkamp? Här finns något för alla! Varmt välkomna till Upzone i Kalmar!

Våra upplevelser

Läs mer och boka

Oxelösund

På Jogersö, precis bredvid restaurangen och minigolfen hittar ni Upzone inne bland träkronorna. Här får ni ett äventyr för hela familjen, möhippan eller svensexan! Klättra i våra höghöjsbanor och njut av åkturen i Upzones längsta Zipline, hela 160 meter lång njuter du av utsikten över skog och vatten! En upplevelse ni sent kommer glömma! För er som vill hålla till på marken har vi även kluriga Escape Games och teamaktiviteter. Vi ses i parken!

Våra upplevelser

Läs mer och boka

Skövde

Uppe på Billingen direkt vid Hållsdammen ligger Upzone Skövde. Här klättrar hela familjen i höghöjdsbanor anpassade för både stora och små, i vår Kidszone kan även dem minsta uppleva äventyret. Njut av den vackra utsikten över sjön när du svichar fram i Zipline och tar dig an våra olika hinder. När ni klättrat färdigt finner ni en vakcer grillplats, så ta med picknickkorgen för en heldag ute i naturen. Vi ses på Upzone i Skövde!

Våra upplevelser

Läs mer och boka

Sollentuna

Upzone Äventyrspark i Stockholm ligger i ett mysigt skogsområde i Sollentuna vid Edsbergs sportfält. Detta är Upzones nyaste tillskott och här hittar ni höghöjdsbanor med zipline och roliga hinder anpassade för dem allra flesta. Det blir en rolig dag för familj och vänner eller varför inte boka in er nästa företags kickoff! Letar ni efter en rolig möhippa eller svensexa? Då är Upzone perfekt! Antingen så utmanar ni ert mod i våra Höghöjdsbanor eller bygger på teamkänslan i något av våra kluriga Escape Games eller teamaktiviteter. Välkommen för ert nästa äventyr!

Våra upplevelser

Läs mer och boka

Västervik

Upzone Äventyrspark ligger vid Västervik Resort. Här kommer ni känna både glädje, mod och äventyr när ni svingar er fram bland trädtopparna i våra roliga höghöjdsbanor. I Västervik har vi 4 zoner med olika svårighetsgrad så att du kan hitta en utmaning som passar hela familjen. Du hittar oss vid Rotundan/Minigolfen, där vi har incheckningen i vår blå Container precis bakom fotbollsplanen. Från incheckningen går vi sedan tillsammans in till parken utmed stranden. Välkommen till Upzone i Västervik!

Våra upplevelser

Läs mer och boka

Åhus

Vår äventyrspark i Åhus har havet som närmsta granne! Njut av den vackra utsikten när du klättrar i vår höghöjdsbana och svischar fram i zipline. Om du vill kan du enkelt svalka dig med ett dopp i havet efter din klättring eller gå en härlig strandpromenad! Så ta med fika och gör er redo för en heldag ute i naturen tillsammans med familj och vänner! Äventyr och härligt häng när det är som bäst! För er som hellre håller till på marken har vi även roliga teamaktiviteter och kluriga escape games, så här finns något för alla, både företag, möhippa eller svensexa! Välkommen till Upzone Åhus!

Våra upplevelser

Läs mer och boka

Ängelholm

Upzone Ängelholm är vår största park, inbäddad mitt i Hembygdsparken. Med sju höghöjdsbanor och en imponerande högsta punkt på 15 meter bjuder vi in till ett äventyr för hela familjen! När träden kläs i löv förvandlas Upzone till en djungel ovan mark – ett äventyr för hela familjen! Upplev spänningen bland trädtopparna tillsammans med vänner och skapa minnen som varar livet ut. För de som föredrar fast mark under fötterna erbjuder vi vår populära Outdoor Escape Games och roliga teamaktiviteter. I närheten av äventyrsparken ligger även Pytteskogen, en pärla för de minsta äventyrarna, med en charmig glasstuga och flera lekplatser. Upzone Ängelholm är platsen där äventyr möter lek och där varje besök blir till en magisk dag i Hembygdsparkens sköna omgivningar. Välkommen för en rolig dag på Upzone!

Våra upplevelser

Läs mer och boka

Välj din Upzone-stad

Välj din närmsta stad eller den du tänkt besöka.

Jag vill inte välja stad