Du har inte valt någon stad.

Om Upzone

Äventyr på högsta nivå

Sedan 2009 har vi existerat för att ge dig en upplevelse du aldrig glömmer. Idag har vi ett hav av äventyr att välja och vraka emellan. Vår första äventyrspark i Borås var startskottet på en rolig resa och nu mera finner ni oss på flera orter runt om i Sverige.

Idag är Upzone kända för sina äventyrsparker och höghöjdsbanor. Det är uppe i träden som vårt hjärta verkligen finns och här
är vi stolta att vara branschledare.
Utmed årens gång har passionen för upplevelse väckts starkare och idag erbjuder vi helt enkelt upplevelser i världsklass – på både marken och höjden. 

Drömmen om Upzone

Jag hade ingen aning om vilket äventyr jag gav mig in på. Jag var 24 år gammal när jag klev in på banken och tog ett lån för att starta Upzone. Idag är vi en stark kedja med närvaro i stora delar av Sverige. Varje år besöker tio tusentals människor Upzone och det känns otroligt häftigt. 

Ett besök på Upzone ger minnen för livet och utgjuter mod och glädje. Jag är övertygad om att alla behöver mer av det. Vi kan faktiskt klara massor med saker som vi igår inte trodde på. Jag trodde aldrig att jag skulle få vara med om denna fantastiska företagsresa, men titta vart vi är idag. 

Att veta att det finns så många som kommer till oss och efteråt får känna glädje, gemenskap och stolhet är värt allt blod, svett och tårar. 

Jag drömmer om att få se dig modigare än du var igår och att du vågar pushar dina gränser och vågar utmanas. Livet är ofantligt mycket roligare så, och vår värld blir bättre om den är full av modiga och handlingskraftiga människor.

Drömmen om Upzone lever.

höghöjdsbana och zipline på upzonehöghöjdsbana och zipline på upzone

”Jag drömmer om att få se människor utvecklas
och se de bli modigare!”

– Tamara, grundare av Upzone

Upzone är hållbart

Ett grönt tänk in i framtiden – En miljöpolicy för hela Upzone.
Alla Upzone äventyrsparker ska följa aktuell lagstiftning, regler, krav och normer gällande miljö. Vi ska aktivt arbeta för ständiga förbättringar i vårt miljöarbete. Vi vill uppfattas som ett aktivt och trovärdigt företag i vårt miljöarbete.

Läs mer om vårt arbete här:

Hållbarhet

Välj din Upzone-stad

Välj din närmsta stad eller den du tänkt besöka.

Jag vill inte välja stad