Du har inte valt någon stad.

Inför ditt besök

Vi ser fram emot att träffa dig i parken!

Fysiska & Mentala krav:
– Du får inte väga över 120 kg
– Du får inte vara påverkad av alkohol eller droger
– Du får inte vara gravid eller ha allvarliga problem med hjärta, nacke eller rygg

Checklista inför besöket:

  • Lägg av alla lösa föremål du inte behöver i bilen eller hemma. Mobilen är okej att använda för foto/film när du står på en plattform mellan hindren..

  • Ta av alla smycken och lämna dem hemma om möjligt. Vi hjälper dig att tejpa nytagna piercings med sporttejp om det behövs

  • Vi rekommenderar ett toalettbesök innan aktiviteten börjar. Då våra parker ligger i skogen och toalett inte alltid finns i närheten.

Våra bokningsvillkor

Läs mer!

Vad ska jag ha på mig?

Våra aktiviteter är utomhus, så tänk på kläder efter väder. Många föredrar outdoor eller träningskläder samt gympaskor när dem klättrar.

Tyvärr så har vi begränsade möjligheter för ombyte och dusch i parken då våra anläggningar ligger i skogsmiljö. Så tänk på att vara ombytt innan ni kommer till oss.

Tänk på att:

  • Skorna sitter bra på foten! Sulor med mönster ger oftast bättre grepp än släta sulor.

  • Skorna måste täcka hela foten! Sandaler eller liknande är ej tillåtna att klättra med.

  • Underställ kan vara bra vid lägre temperaturer, men undvik den tjockaste dunjackan.

  • Sätt upp långt hår och undvik även sjalar eller andra löst fladdrande kläder i banorna.

Vanliga frågor

Läs mer!

Äta i parken?

Ta gärna med picknick och sitt ner före eller efter klättringen på någon av  våra mysiga sittplatser i skogen. Det finns även grillmöjligheter, men ta med egen kål och tillbehör för detta. (Undantag i Sollentuna som ännu inte har möjlighet för grill). 

I många av våra parker finns det även möjlighet att gå en mysig promenad och njuta av naturen. Så ta med hela familjen för en heldag i Upzone skogen. Det kommer bli toppen!

Hur tillgänglighets anpassad är parken?

Området är inte 100% tillgängligt med tanke på att våra parker ligger ute i naturen. Men vi har gjort vårt bästa för att underlätta med stigar och sittplatser runt om i parkerna.

Om du har särskilda behov, nedsatt hörsel/syn eller någon typ av funktionsvariation så uppskattar vi om du anmärker det i din bokning. Då kan vi förbereda vår personal så att du får en magisk upplevelse på Upzone!

Har du fler frågor om tillgänglighet och vad som gäller för dig vänligen kontakta oss på boka@upzone.se för fler svar.

Företagsevent Upzone HöghöjdsbanaFöretagsevent Upzone Höghöjdsbana

Hitta till oss!

Du kan ta dig till alla våra parker med kollektivtrafik eller bil. Parkeringsmöjligheter finns vid varje park, men var ute i god tid under högsäsongen, då det vara svårt att hitta parkering i närheten av parken.

Du får en exakt beskrivning hur du hittar till oss i din bokningsbekräftelse, och du kan också söka efter alla våra parker på Google Maps.

Vi har även information om hur ni hittar till parken: Här!

Välj din Upzone-stad

Välj din närmsta stad eller den du tänkt besöka.

Jag vill inte välja stad