Du har inte valt någon stad.

bokningsvillkor

Bokningsvillkor

 • För att boka måste du ha fyllt 18 år eller ha målsmans godkännande för att kunna genomföra aktiviteten.
  Det är viktigt att du är införstådd med våra längd- och säkerhetsregler. Vid bokning behöver en plats bokas för varje person som ska klättra enligt den längdkategori man tillhör.

  Ingen ångerrätt gäller vid bokning av aktivitet när du bokar din aktivitet nära inpå vald dag (senast 2 dagar innan).

  OBS! Alla företag betalar exklusive moms. Har er bokningsförfrågan inte rätt prissättning kommer detta att justeras innan bokningen blir bekräftad.

 • För grupper med 10 deltagare eller fler måste avbokning/ombokning av hela klättringen göras senast 14 dagar före bokad aktivitet. Enstaka platser kan avbokas upp till 5 dagar innan aktiviteten genomförs.

  *Om det är mindre än 14 dagar kvar till er klättring, har ni dock möjlighet att göra en ombokning för en kostnad på 2000:-

  För bokningar av 1-9 personer kan hela klättringen eller enstaka platser avbokas/ombokas senast 5 dagar före bokad aktivitet. Platser som avbokas/ombokas senare än 5 dagar innan aktiviteten återbetalas ej.

  *Om det är mindre än 5 dagar kvar till er klättring, har ni dock möjlighet att göra en ombokning för en kostnad på 2000:-

  Avbokning/Ombokning sker via mejl till boka@upzone.se. Det är ett måste att du får det bekräftat av oss att avbokningen är genomförd.

 • Avbokning/ombokning av hela klättringen eller enstaka platser måste göras senast 14 dagar före bokad aktivitet, oavsett antal deltagare. Platser som avbokas senare än 14 dagar innan aktiviteten återbetalas ej.

  *Om det är mindre än 14 dagar kvar till er aktivitet, har ni dock möjlighet att göra en ombokning för en kostnad på 2000:-

  Avbokning/Ombokning sker via mejl till boka@upzone.se. Det är ett måste att du får det bekräftat av oss att avbokningen är genomförd.

 • Det går bra att ändra antal klättrande barn fram till senast 7 dagar innan bokat datum.

  Avbokning/Ombokning sker via mejl till boka@upzone.se. Det är ett måste att du får det bekräftat av oss att avbokningen är genomförd.

  Betalningen kan ni göra senast 7 dagar innan bokat datum.

 • Avbokning/ombokning av hela aktiviteten eller enstaka platser måste göras senast 14 dagar före bokad aktivitet, oavsett antal deltagare. Platser som avbokas senare än 14 dagar innan aktiviteten återbetalas ej.

  *Om det är mindre än 14 dagar kvar till er aktivitet, har ni dock möjlighet att göra en ombokning för en kostnad på 2000:-

  Avbokning/Ombokning sker via mejl till boka@upzone.se. Det är ett måste att du får det bekräftat av oss att avbokningen är genomförd.

 • Det går fortfarande bra att klättra även om det regnar. Ta med er kläder efter väder.

  Skulle det börja åska och bli en säkerhetsrisk kan vi behöva pausa eller ställa in aktiviteten. Detta är en bedömning som personalen behöver göra på plats samma dag. Oftast kan vi pausa klättringen till exempel 30 minuter, för att sedan fortsätta när åskan dragit vidare. Ni får då självklart den pausade tiden tillagd på er tid. Skulle vi behöva stänga helt och hållet hör vi av oss så fort vi kan till er som bokat, och ni får då komma en annan dag istället. Kan ni inte boka om till en annan dag får ni bokningen återbetalad i form av presentkort, så ni kan besöka oss vid senare tillfälle.

 • 10+ deltagare måste betalning av hela aktiviteten göras senast 14 dagar före bokad aktivitet. Betalas bokningen inte, och ni inte dyker upp vid er bokade aktivitet blir du betalningsskyldig och kommer faktureras på hela summan.

  1-9 deltagare måste betalning av hela aktiviteten göras senast 5 dagar före bokad aktivitet. Betalas bokningen inte, och ni inte dyker upp vid er bokade aktivitet blir du betalningsskyldig och kommer faktureras på hela summan.

  Barnkalas: Betalningen kan ni göra senast 7 dagar innan bokat datum och det går även bra att ändra antal klättrande barn fram tills dess

 • Alla företag har 10 dagars betalningsvillkor och skickas ca 14 dagar innan bokad aktivitet.

  Bokar du inom 14 dagar skickas fakturan ut så fort den är gjord.

  Bokningcentralen tar ut en avgift på 29kr för varje faktura som tillhör er bokning.

  •  Alla företag betalar exklusive moms. Har er bokningsförfrågan inte rätt prissättning kommer detta att justeras innan bokningen blir bekräftad.
 • Du ansvarar för att du har fyllt i korrekta uppgifter vid köp av presentkort. Felleveranser eller liknande, som beror på att du lämnat felaktiga uppgifter, kommer ej att ersättas.

  Du kan ångra ett köp av ett presentkort inom fjorton (14) kalenderdagar från det att du mottagit presentkortet. Dock förutsätter nyttjande av ångerrätten att presentkortet inte har använts helt eller delvis. Om du vill använda din ångerrätt måste du kontakta oss via mail till boka@upzone.se och få en skriftlig bekräftelse.

 • När du genomför en bokning eller köp hos Upzone godkänner du samtidigt att vi, i egenskap av personuppgiftsansvarig, registrerar och behandlar uppgifterna du lämnar i samband med bokningen. Detta görs endast i den omfattning som är nödvändig för att vi ska kunna genomföra aktiviteten och ge dig en hög standard av kundservice. Du kan när som helst kontakta oss via boka@upzone.se om du vill veta mer.

  Vi använder endast uppgifterna inom Upzone-koncernen och uppgifterna förs inte vidare till tredje part, om inte vi enligt lag är skyldigt att lämna ut uppgifterna.

Välj din Upzone-stad

Välj din närmsta stad eller den du tänkt besöka.

Jag vill inte välja stad