anvandarvillkor-om-upzone-hoghojdsbana

Höghöjdsbana

 

En nordisk höjdare

Äventyrsklättring i våra höghöjdsbanor är ett äventyr på 2,5 timme – under äventyret får du uppleva höga höjder, klättra, balansera och åka linbana bland trädtopparna.
En rolig utmaning där alla kan klättra på sin egen nivå. Så det är helt okej om någon av er är lite rädd för höjder – vi på Upzone kommer ta väl hand om er.

I alla våra parker har vi olika zoner som markerar höjden och svårighetsgraden. Alla zoner innehåller ett flertal olika hinder eller långa ziplines som är uppspända mellan träden.
Våra ziplines kan varierar mellan 20 – 140 meter beroende på avstånd mellan träden. Sammanlagt finns över flera hundra meter linbanor i en park.

Beroende på skogen och själva omgivningen är alla parker unikt utformade och liknar ingen av de andra Upzoneparkerna. Varför inte göra en turné och besöka alla våra spännande parker? 

Se vad våra olika städer erbjuder

utbildningar-hemsterutbildningar-hemster

Säkerheten först

Alla gäster får först hjälp på med utrustningen. Ni får sedan lära er hur man klättrar och säkrar sig i banorna på vår intro-bana. Därefter är det fri klättring i de olika banorna. Du är under uppsikt av våra International Adventure Park Association instruktörer medan du klättrar. Så det är bara att slappna av, fokusera på att ha roligt och njuta av omgivningen. Säkerheten är viktig för oss och är en del i våran värdegrund.

Alla gäster klättrar med helkroppsele och vi använder oss av
CliC-iT® karbinhakar för att hålla säkerheten på topp för alla våra gäster i höghöjdsbanorna. CliC-iT® är en fransk uppfinning som används i höghöjdsbanor runt om i hela världen. Det är ett kommunicerande system där ena karbinhaken är låst om den andra är öppen. I alla våra parker använder du som gäst CliC-iT® hakarna då de minimerar risken för att koppla loss båda dina säkringshakar samtidigt, så att du kan ha kul och vara säker när du klättrar. Upzone genomför dagliga visuella kontrollera samt regelbundna operativa kontroller. Allt dokumenteras i ett system.

 

 

Planera ditt besök

Vanliga frågor

Vi brinner för utbildning

Vi på Upzone strävar alltid mot att vara i framkanten av branschen, för att vi vill att när du besöker oss så ska du få en så kul och säker upplevelse som möjligt.

2015 blev vi därför medlemmar i International Adventure Park Association IAPA för att kunna hålla vår kunskap på topp. Under 2016 blev vi certifierade som utbildningsakademi för IAPA i Sverige och grundade utbildningsakademien i Norge.
Alla våra instruktörer utbildas enligt IAPAs standarder. Alla våra guider genom gå en flera dagars utbildning.
Som IAPA Academy Sweden så erbjuder vi vidareutbildning för dig som redan har erfarenhet i branschen.

 

Läs mer om vår utbildning
linbana-karriarlinbana-karriar

Boka Höghöjdsbana

Höghöjdsbana går att boka på dessa orter

Vid problem kan ni istället skicka er förfrågan här

Searching Availability...