Du har inte valt någon stad.

Upzone Ängelholm

Upzone Ängelholm är vår största park, inbäddad mitt i Hembygdsparken. Med sju höghöjdsbanor och en imponerande högsta punkt på 15 meter bjuder vi in till ett äventyr för hela familjen! När träden kläs i löv förvandlas Upzone till en djungel ovan mark – ett äventyr för hela familjen! Upplev spänningen bland trädtopparna tillsammans med vänner och skapa minnen som varar livet ut. För de som föredrar fast mark under fötterna erbjuder vi vår populära Outdoor Escape Games och roliga teamaktiviteter. I närheten av äventyrsparken ligger även Pytteskogen, en pärla för de minsta äventyrarna, med en charmig glasstuga och flera lekplatser. Upzone Ängelholm är platsen där äventyr möter lek och där varje besök blir till en magisk dag i Hembygdsparkens sköna omgivningar. Välkommen för en rolig dag på Upzone!

Upplevelser i Ängelholm

Sagt om Upzone Ängelholm

Mikael Jeppsson ★★★★★ för 3 månader sedan
Ett förstklassigt äventyr i en underbar miljö! Hit flockas dagligen mängder av klättersugna gäster för att utmana sig själva och sin familj, sina vänner & kollegor i den hisnande hinderbanan högt uppe över marken. Såklart finns här … More även banor på lite läge nivåer för yngre och oerfarna gäster. De kunniga och hjälpsamma instruktörerna hjälper och vägleder er under ert besök.
En trevilg och spännande upplevelse att besöka denna platts invid den vackra hembyggdsparken i ängelholm...
Fredrik Sjöholm ★★★★★ för 4 månader sedan
Välorganiserad och trevlig höghöjdsbana. Sonen tyckte den var väldigt rolig och omväxlande. Han har provat många olika höghöjdsbanor. Mycket linbanor och roliga detaljer i banorna likt skateboards, bokstäver och dörrar mm. Som observatör … More nedanför så saknade jag en karta över banorna. Likaså är det dåligt med stigar och utsiktspunktet för "publiken". Man får ta sig fram i den myggiga grönskan. Känns också som att det periodvis släpps in för mycket folk. Blir långa köer på visa banor. Men eftersom banorna är det viktigast så blir det ändå 5 stjärnor.
Mikael Löfving ★★★★★ för 3 månader sedan
Bra banor med olika svårighetsgrad. Tydlig information från personal.
Mkt nöjd med besöket 😀
Izabelle Sager ★★★★ för 3 veckor sedan
Väldigt trevlig personal samt bra skött höghöjdsbana.
Mona-Lisa Warthel ★★★★★ för 4 månader sedan
Roligt, spännande och träning på en gång! Hela familjen älskade det! Personalen var väldigt duktig och hjälpsam. Vi hade en kanondag!
Hampus Gutfelt ★★★★★ 3 months ago
Mycket rolig klättring å mycket trevlig personal. Lagom lång tid

Hitta hit

Adress

Danielslundsgatan

Koordinater

56.25519020,12.8654831

Telefon

010 - 110 23 23

Vi ligger mitt i Ängelholms Hembygdspark, mellan museerna och Pytteskogen. Enklast är att parkera längst med vägen på Danielslundsgatan. Anläggningen ligger i skogen bredvid vägen.

Skånetrafiken kör bussar som stannar i närheten. Hållplatsen heter Ängelholms Hembygdspark och tar ca 5 min från centrala Ängelholm.

Searching Availability...

Välj din Upzone-stad

Välj din närmsta stad eller den du tänkt besöka.

Jag vill inte välja stad