Du har inte valt någon stad.

Välkommen till Upzone Borås!

Upzone Äventyrspark i Borås ligger i ett mysigt skogsområde precis bredvid Borås Djurpark. Här får hela familjen ett äventyr i våra fantastiska höghöjdsbanor. Njut av utsikten när ni svichar fram i våra ziplines och tar er fram genom roliga hinder på hög höjd! Hos Upzone i Borås har vi många sittplatser och möjlighet att grilla för er som vill ta med picknickkorgen och njuta av en härlig paus i naturen, eller varför inte ta med fika in i vårt fina tipitält. Kom med familjen för en rolig dag tillsammans eller boka in er kickoff, möhippa eller svensexa hos oss. Varmt välkomna för ert nästa äventyr!

Upplevelser i Borås

Sagt om Upzone Borås

Rickard Andersson ★★★★ för 3 månader sedan
Väldigt nöjd med vårt besök på Upzone! Bra banor med lagom svårighetsgrad på de enklaste banorna och mer avancerat på de svårare. En av banorna var lite väl lång för barn och lite knixigt att komma igång med säkerhetskrokarna men efter … More ett tag gick det bra. Zipline-banan blev helt klart vår favorit!
Gerhard Lambert ★★★★★ för 2 månader sedan
Klätterpark med 3 olika svårighetsgrader intill Borås Djurpark. För att bli tillåted att klättra är ett krav på minst 110 cm längd. Bra instruktörer. Den svåraste banan är mycket krävande parkering med betalning finns i närheten
Hamed Razzaghi ★★★★★ för ett år sedan
Upzone Äventyrspark i Borås ligger i ett mysigt skogsområde bredvid Borås Djurpark och Alidebergsbadet. Högst upp i trädtopparna på höghöjdsbanan få ni en fantastisk utsikt mot djurparken och deras nya Dinopark. Här kan ni också spela Combat … More Archery Tag, spela Escape Game, och testa vår Äventyrsarena.
I parken i Borås finns flera grillplatser och små bänkar som går att sitta och fika vid.
Henrik Månsby ★★★★★ för ett år sedan
Personalen var fokuserad, lösnings- och serviceinriktad (dessutom trots att man haft inbrott natten innan), banor och utrustning toppen; bra att det finns flera svårighetsgrader och ville man avbryta fick man hjälp med det.
Frida Wallros ★★★★ för 4 år sedan
En riktig utmaning för hela familjen. Fyra banor med olika svårighetsgrader. Vill ni utmanas och testa något annorlunda är detta ett helt klart val. Älskade linbanorna och hade en väldigt rolig stund. Både en psykisk och fysisk utmaning … More för hela familjen!
Fredrik Sjöquist ★★★★★ 3 years ago
Härlig utflykt. Trevlig personal och banorna är roliga.
Eric Nilsson ★★★★ 2 years ago
Riktigt roligt.
Och väldigt blandade nivåer på banorna
Alva Lundell ★★★★★ 3 years ago
En rolig upplevelse!! Hjälpsam personal. Bra utbud av banor!
Jeanette Hack Palmdahl ★★★★ a year ago
Trevlig äventyrspark för olika åldrar.

Hitta hit

Adress

Vilénplan

Koordinater

57.7412, 12.9412

Telefon

010 - 110 23 23

Upzone Äventyrspark i Borås ligger i ett mysigt skogsområde bredvid Borås Djurpark, Leo’s Lekland och Alidebergsbadet. Parkera på den stora parkeringen. Promenera sedan upp via grusvägen till vänster om Djurparkens entré, förbi Leo’s Lekland tills ni kommer till parken.

Om du åker kollektivt så ta Västtrafiks buss där närmsta hållplats heter Boråsparken och tar ca 10 min från centrala Borås. Sedan är det bara en kort promenad till parken.

Välj din Upzone-stad

Välj din närmsta stad eller den du tänkt besöka.

Jag vill inte välja stad