Du har inte valt någon stad.

Upzone Göteborg

Upzone Äventyrspark i Göteborg ligger i ett mysigt skogsområde vid Skatås motionscentrum. Kliv in bland trädtopparna och möt äventyret i vår höghöjdsbana, svep fram över landskapet på zipline och stärk teamet med våra engagerande aktiviteter. Upplev även spänningen i vårt outdoor escape game. Göteborgs vackra omgivningar blir kulissen till en dag fylld av äventyr, skratt och oförglömliga minnen. Ta med familj ooch vänner för en dag i naturen och låt oss skapa en dag att minnas tillsammans!

Upplevelser i Göteborg

Sagt om Upzone Göteborg

Matilda Anulf ★★★★★ för 6 månader sedan
Riktigt roligt och äventyrsfullt. Perfekt företagsaktivitet!
Banorna finns i olika svårighetsgrader och det gick fort att komma igång och bli självgående.
Det här kommer jag att göra igen.
Magnus Kärrman ★★★☆☆ för ett år sedan
Upzone Göteborg är nytt för i år vilket märks på utrustning och hinder, fräscht!Bra med personal som är pratglada och mkt trevliga. Kul med en höghöjdsbana i Skatås som är en bra plats för många olika aktiviteter. Det som drar ned betyget … More just nu är antal banor. I skrivande stund enbart tre stycket vilket är för få för pengarna.
Får man till fler banor och gärna fler svarta leder så kommer det höja betyget avsevärt vilket jag förstått att man planerar inför nästa år.
Säkringsystemet kan verka lite krångligt till en början men man lär sig fort. Även barnen!
Marcus L ★★★★★ för 3 månader sedan
Kul upplevelse för stora och små.
Bra säkerhet, pedagogiska genomgång så att barnen förstår. Bra banor allt för nybörjare till dom med mera erfarenhet. Saknar att kunna handla vatten eller annat. Men överlagt jättebra.
Kristoffer Svartholm ★★★★★ för 3 månader sedan
Sjukt svårt att hitta dit. (De är medvetna om det och försöker lösa det) Ring innan och fråga! Kul och proffsigt! Vi var tre personer 51, 45 och 10 år gamla. Rekommenderar det, det varmaste. (Har dock inte varit hos konkurrenterna)
Laila Andersson ★★★★★ för ett år sedan
Jättefin upplevelse för de sex tioåringar som var med på kalaset. Roliga och utvecklande banor. En toppenupplevelse. Tack till den omtänksamma personalen.

Hitta hit

Adress

Delsjön, Skatås Motionscentralen

Koordinater

57.7020409,12.0422397

Telefon

010 - 110 23 23

Vår fina nybyggda park ligger i Skatås motionscenter-området. Antingen om ni parkerat eller går till fots, ska ni passera Skatås motionscentrum och fortsätta mot skidklubben. Ni håller till höger i första svängen när ni passerat skidklubben och fortsätter i vägens riktning tills ni ser grusplaner (Volleybollplaner).

Ni ska passerar grusplanerna och ha dem på vänster sida samtidigt som ni går i riktning mot skogen där ni så småningom kommer se våra UPZONE skyltar. Från parkeringen är det ca 650m och tar ca 10 minuter att gå. Går man från Skatås motionscenter är det istället ca 600m till parken.

Searching Availability...

Välj din Upzone-stad

Välj din närmsta stad eller den du tänkt besöka.

Jag vill inte välja stad