Du har inte valt någon stad.

Upzone Oxelösund

På Jogersö, precis bredvid restaurangen och minigolfen hittar ni Upzone inne bland träkronorna. Här får ni ett äventyr för hela familjen, möhippan eller svensexan! Klättra i våra höghöjsbanor och njut av åkturen i Upzones längsta Zipline, hela 160 meter lång njuter du av utsikten över skog och vatten! En upplevelse ni sent kommer glömma! För er som vill hålla till på marken har vi även kluriga Escape Games och teamaktiviteter. Vi ses i parken!

Upplevelser i Oxelösund

Sagt om Upzone Oxelösund

Malin Mattsson ★★★★★ för 5 månader sedan
Grymt roligt och super trevlig personal, blir helt klart flera besök hit!
Emma Carlén ★★★★★ för ett år sedan
Jättelyckad höstlovsaktivitet för hela familjen! Roliga och utmanande banor. Kändes säkert och proffsig personal! Bra personlig coachning av Anton nerifrån marken när man behövde lite extra hjälp uppe bland trädtopparna 😊
ellinor novellino ★★★★★ för ett år sedan
Perfekt 18 års present och familje/vänäventyr, roliga och bra uppbyggda banor i olika nivåer och längder, utmanad ända till slutet:)
Tusen tack för proffsig vägledning och en super dag!
Tuuli Niemensalo ★★★★★ för ett år sedan
Fantastisk bra och trevlig personal. Vi kände oss trygga hela tiden. Kommer att rekommendera till våra vänner, och kommer definitivt åter till våren.
Anders Huldén ★★★★★ för ett år sedan
Riktigt bra! Både ett proffsigt bemötande från den trevliga personalen och även höghöjdsbanor som är kul, utmanande och ansträngande.

Hitta hit

Adress

Jogersövägen

Koordinater

58.667165, 17.055751

Telefon

010 - 110 23 23

Upzone Äventyrspark i Oxelösund ligger på vackra Jogersö. Ni hittar parken jämte restaurang Nya Källan i närheten av Jogersö camping. Parkera på den stora parkeringen vid campingen.

Sörmlandstrafiken kör bussar till närmaste hållplatsen Jogersövägen, som ligger 1,8 km från parken.

Searching Availability...

Välj din Upzone-stad

Välj din närmsta stad eller den du tänkt besöka.

Jag vill inte välja stad