Du har inte valt någon stad.

Upzone Åhus

Besöker du vår äventyrspark i Åhus har du havet som utsikt när du klättrar i vår höghöjdsbana. Banorna ligger nära First Camp – en camping som är vackert belägen mitt på stranden. Om du vill kan du enkelt svalka dig med ett dopp i havet efter din klättring.

Upplevelser i Åhus

Sagt om Upzone Åhus

Ida Schagerberg ★★★★★ för 4 månader sedan
Trevlig och trygg personal. De som körde banorna i familjen var supernöjda👌
Henrik Siltberg ★★★★★ för ett år sedan
Härlig äventyr för hela familjen, barnen på 9 och 11 älskade det. Instruktörerna på plats var duktiga och hjälpsamma men pushar gästerna att reda ut svårigheterna själva. Mycket bra upplägg då det gör så att barnen växer med uppgiften. … More
Karl Ringdahl ★★★★★ för 4 månader sedan
Har kört Upzone konceptet på ett par olika orter och Å-hus gjorde ingen besviken. En väldigt kul aktivitet för hela familjen för den som gillar lite aktivare lek och utmaning. Roliga banor, varav en riktig njutningsbana med långa linbanor. … More Den värsta, Fitness-zone är inget för veklingar 😅, tycker jag är i ok form men den var tuff!
Bra, trevlig och engagerad personal.
ruba sabbagh ★★★☆☆ för 4 månader sedan
Det finns inget bättre än att sitta vid havet och njuta av de roliga stunderna
Johanna “Scorpionita” Malmström ★★★★★ för ett år sedan
Superroligt och stundvis ansträngande för den som inte är så vältränad. På den 2,5 timmar tiden som man får på sig hinner man med alla de olika banorna om man är snabb.

Hitta hit

Adress

Fädriften 2

Koordinater

56.8221, 12.2970

Telefon

010 - 110 23 11

Parken i Åhus ligger längst ut på Fädriften, precis vid strandkanten. Parkera på parkeringsplatserna som finns precis vid parken.

Skånetrafiken kör bussar som du kan ta till oss – från centrala Kristianstad tar det ca 35 min. Närmsta hållplats heter Åhusbryggan.

Searching Availability...

Välj din Upzone-stad

Välj din närmsta stad eller den du tänkt besöka.

Jag vill inte välja stad