Du har inte valt någon stad.

Upzone Skövde

Direkt vid Hållsdammen ligger det nya tillskottet Upzone Skövde. Mitt i en fin blandskog och nära ett naturreservat finns det 4 olika zoner att klättrar i. Hos Upzone Äventyrsparker i Skövde finns en Kidszone för de riktig små, men också en Riskzone med hinder upp till 18 meter upp i träden. En riktigt magpirrande upplevelse.

Upplevelser i Skövde

Sagt om Upzone Skövde

Thomas Forsell ★★★★★ för 4 månader sedan
Bra aktivitet oavsett ålder eller storlek på grupp. God säkerhet i selarnas dubbla system. Många fina zip-line högt å lågt å svårt om man så vill. Boka å testa.
Tonje Svestad ★★★★★ för 4 månader sedan
Fantastisk klätterpark! Fantastisk personal! Kommer absolut tillbaka nästa semester.
Patrik Jansson ★★★★★ för 3 månader sedan
Mycket bra aktivitet. Både för barn och vuxna. Trevlig personal. Säkert.
Tobias Sjödin ★★★★★ för 3 månader sedan
Hur härligt som helst. Hit kommer vi tillbaks.
Dr Pepper ★★★☆☆ för ett år sedan
Väldigt ung personal och inget seniort ledarskap i sikte. Ytlig information i introduktionen.
Det finns en barnbana. Här kan föräldrar utan problem gå intill (utan att själva betala deltagaravgift). Barn som bara ska vara här kan få en
… More enklare sele.
Utöver barnbanan finns det en grön, en röd och en svart bana. Den svarta banan är extrem och vad jag såg så saknar den möjlighet att stiga av halvvägs, det är allt eller inget. Den känns mest som en gimmick för de långväga besökare som prickar av alla sådana här anläggningar. Så för normal-modiga vuxna finns det bara två banor att gå.

Hitta hit

Adress

Hålsdammen

Koordinater

58.4012943,13.8105621

Telefon

010 - 110 23 11

Upzone Äventyrsparker i Skövde ligger mitt i vackra Billingens Friluftsområde. Från Badhusrondellen i Skövde centrum följer ni skyltarna till Billingehus i ca 1,5 km. När ni kommer in i Billinges fritidsområde tar ni vänster i rondellen vid First Hotel Billingehus. Parkera vid den stora grusplanen (P Skidstadion).  När ni parkerat går ni längs med huvudvägen mot Hållsdammen. Gå på den högra sidan av vägen och följ skyltarna mot Upzone.

Västtrafiks buss 21 stannar i närheten, hållplatsen heter Billingehus och ligger ca 600 m från parken. Resan tar ca 10 min från Skövde resecentrum.

Searching Availability...

Välj din Upzone-stad

Välj din närmsta stad eller den du tänkt besöka.

Jag vill inte välja stad