Barnkalas

Höghöjdsbana

Luleå

Planerar du ett barnkalas? Vi har den perfekta aktiviteten för dig och barnen. Hos oss blir dagen ett äventyr – ett kalas som ni alla kommer att minnas!

 

Äventyret börjar med en säkerhetsgenomgång på ca 30 minuter, sedan kan äventyret börja. En guide kommer vara med hela tiden för att övervaka säkerheten, stötta och hjälpa till. Det finns olika klätterzoner i parken och därmed alltid en zon som passar oavsett barnens storlek.


Beroende på längd på barnen kan ni boka följande kalas:


Unga äventyrare 
Barn med längd 125 - 144 cm

Grundpris upp till 7 deltagare (6 barn + 1 vuxen): 1.750kr
därefter 250kr/person 

Ingår i priset: klättring i 3 zoner och skattjakt


Stora äventyrare 
Barn med längd från 145 cm
 

Grundpris upp till 7 deltagare: 2.100kr  
därefter 300kr/person 

Ingår i priset: klättring i 4 zoner och skattjakt

OBS! Vi fixar skattjakten men du fixar innehållet i skatten. 

Glöm inte att födelsedagar är roliga även för vuxna, så samla vännerna och släkten uppe i trädtopparna för en annorlunda dag. Här gäller inte våra barnkalaspriser men det finns möjlighet för grupprabatt.

0046 33 411741

Barnkalas

CAPTURE THE FLAG

Combat Archery Tag

13-17 år

Möt dina vänner i en kamp med pil och båge i vår häftiga arena. Uppdraget är att hitta alla tre flaggor, med en kodsiffra på, för att kunna öppna skattkistan. En överraskning väntar det segrande laget. 

 

Combat Archery Tag - Capture the Flag är ett pilbågsspel där alla deltagare blir tilldelade varsin pilbåge. Under spelets gång ska deltagarna försöka träffa motståndarna med pilarna och försöka komma över flaggorna. Pilarna har vadderad spets och det gör därmed inte ont att bli träffad.

Äventyret pågår i ca. 1 timme. Ni har tillgång till vårt kalastält samt grillplats i skogen i ca. 30 minuter innan starten på äventyret och 30 minuter efter spelets slut. Ni kan ta med er tårta och korv med bröd samt en överraskning till ungdomarna som kan delas ut i slutet av äventyret.

Tidsåtgång: ~2 timmar. 

 

Pris: Upp till 10 ungdomar 1.950kr,

därefter 149kr/person. 

 

0046 33 411741