Höghöjdsbana

Ett äventyr bland trädtopparna!

Höghöjdsklättring i Sollentuna!

Vuxen 419 kr, Barn 319 krBoka upplevelse
  • Unik upplevelse
  • Rolig i grupp
  • Ett äventyr på 2,5h
Denna upplevelse finns också i:

-Ditt nästa äventyr.

Ta med dig familj och vänner för klättring och ziplines bland trädtopparna!

Våra höghöjdsbanor är utformade av proffs för att ge dig maximalt med äventyr. Våra banor är byggda utifrån zoner som markerar höjden och svårighetsgraden – så att du oavsett höjdrädsla, ålder eller erfarenhet kan få en upplevelse du sent ska glömma!

I varje bana får ni möjlighet att testa på olika hinder med integrerade ziplines, så att oavsett vilken bana ni väljer, får ni en bra blandning av balans, styrka och pirr i magen!

Läs mer om vilka banor som finns i parken under fliken ”Våra banor” längre ner på sidan.

Ett besök hos oss

Klättringen börjar med en 30 minuters säkerhetsgenomgång och påselning i vår Introzone, där får ni testa på olika hinder och ziplines på en lägre höjd för att därefter ta er vidare upp på högre höjder. Ni får sen fri tillgång till våra höghöjdsbanor i 2 timmar, svischa fram i zipline och klättra så mycket ni bara orkar och hinner!

Äta i parken

Ta gärna med picknick och slå er ner före eller efter klättringen på någon av  våra mysiga sittplatser i skogen. Det finns även grillmöjligheter i närheten av våra parker, men ta med egen kål och tillbehör för detta. (Undantag i Sollentuna som ännu inte har möjlighet för grill)

Branschledande säkerhet

På Upzone klättrar du i helkroppssele och med CliC-iT® karbinhakar för att hålla säkerheten på topp och vår utbildade personal är alltid närvarande i parken för att guida och peppa dig. Så du kan vara avslappnad och fokusera på att ha roligt medans vi har koll på säkerheten!

Planera ditt besök

Läs mer här!

Familjeklättring

– Alltid ca 20% bättre pris för Barnfamiljer!

Boka vårt familjeerbjudande – samma klättring men till ett förmånligare pris.

Ta med hela familjen för en rolig och äventyrlig dag tillsammans hos oss på Upzone. Vi lovar att ni alla kommer känna glädje och mod efter att ni har klättrat i våra olika höghöjdsbanor.

När ni bokar familjeklättring har ni fortfarande tillgång till de banor enligt er längdgräns, precis samma som ”höghöjdsbana”, men till ett fördelaktigt pris.

Info
Familjepaketet innebär ett förmånligare pris för barnfamiljer med barn under 18 år. För att ta del av erbjudandet behöver ni vara 1-2 vuxna och max 6 deltagare.

*Familjeklättring är rabatterat med ca 20% från ordinarie pris /person. Priset justeras beroende på hur många ni bokar.

  • Ett minne för livet

  • Kul för hela familjen

  • Unik upplevelse

Boka här!

Upzone Sollentuna

– Äventyret ligger i luften!

Stockholms nya höghöjdsbana i Sollentuna har allt och lite till. Våra 5 banor som vi kallar för Zones är utformade för maximalt äventyr för alla. Här får du uppleva klättring från 3-17 meters höjd!

Börja äventyret i Wildzone och jobba dig framåt mot utmaningarna som väntar i Riskzone. Eller så stannar du i Adventurezone och njuter av alla linbanor!

Här finns något för alla!

Längdgräns

I dem flesta av våra höghöjdsbanor har vi en längdgräns på +125cm förutom i vår tuffaste bana Riskzone, där du behöver vara +145cm för att klättra.

Använd ditt Friskvårdsbidrag

Läs mer!

Våra banor - Klicka här

Wilzone

I Wildzone börjar du ditt äventyr 3 meter upp i luften. En rolig bana med hinder som Klättervägg och spindelnät. En bra bana att starta med för att känna på höjden och få en bra start på äventyret.

Högsta punkt: 3 meter
Antal hinder: 7st, varav 1 zipline
Längdgräns: från 125 cm
Svårighetsgrad: Lätt

Fitnesszone

I Fitnesszone börjar utmaningen med lite mer tekniskt hinder. Klättra genom tunnlar, balansera på en smal vajer och utmana din styrka på de kluriga tetrisblocken. En rolig bana som passar dem allra flesta.

Högsta punkt: 8 meter
Antal hinder: 9st, varav 1 zipline
Längdgräns: från 125 cm
Svårighetsgrad: Medel

Adventurezone

Nu börjar det bli högt! Adventurezone brukar vara favoritbanan för många med flera långa linbanor och roliga hinder. Vad sägs som att balansera på en stock mellan trädden eller hoppa fram på tunnor högt upp i luften? Svisha förbi bland trädtopparna och njut av åkturen!

Högsta punkt: 10 meter
Antal hinder: 12st, varav 5 linbanor
Längdgräns: från 125 cm
Svårighetsgrad: Medium

Riskzone

I Riskzone blir även den mest orädde utmanad med tekniska, fysiskt krävande och långa hinder. Riskzone är våran tuffaste bana! Här börjar äventyret med att klättra upp för en lång repstege, för att sen utmana din balans och styrka genom de olika hindren! Väl i mål avslutas banan med ett hopp från 17m höjd!

Högsta punkt: 17 meter
Antal hinder: 9st, varav en zipline
Längdgräns: från 145 cm
Svårighetsgrad: Svår

Boka upplevelse

Searching Availability...