Höghöjdsbana

Ett äventyr bland trädtopparna!

Höghöjdsbana i Skövde

Vuxen 419 kr, Barn 219-319 krBoka upplevelse
  • Unik upplevelse
  • Perfekt för hela familjen
  • Engagerade guider

-Ditt nästa äventyr.

Ta med dig familj och vänner för klättring och ziplines bland trädtopparna!

Våra höghöjdsbanor är utformade av proffs för att ge dig maximalt med äventyr. Våra banor är byggda utifrån zoner som markerar höjden och svårighetsgraden – så att du oavsett höjdrädsla, ålder eller erfarenhet kan få en upplevelse du sent ska glömma!

I varje bana får ni möjlighet att testa på olika hinder med integrerade ziplines, så att oavsett vilken bana ni väljer, får ni en bra blandning av balans, styrka och pirr i magen!

Läs mer om vilka banor som finns i parken under fliken ”Våra banor” längre ner på sidan.

Ett besök hos oss

Klättringen börjar med en 30 minuters säkerhetsgenomgång och påselning i vår Introzone, där får ni testa på olika hinder och ziplines på en lägre höjd för att därefter ta er vidare upp på högre höjder. Ni får sen fri tillgång till våra höghöjdsbanor i 2 timmar, svischa fram i zipline och klättra så mycket ni bara orkar och hinner!

Äta i parken

Ta gärna med picknick och slå er ner före eller efter klättringen på någon av  våra mysiga sittplatser i skogen. Det finns även grillmöjligheter i närheten av våra parker, men ta med egen kål och tillbehör för detta. (Undantag i Sollentuna som ännu inte har möjlighet för grill)

Branschledande säkerhet

På Upzone klättrar du i helkroppssele och med CliC-iT® karbinhakar för att hålla säkerheten på topp och vår utbildade personal är alltid närvarande i parken för att guida och peppa dig. Så du kan vara avslappnad och fokusera på att ha roligt medans vi har koll på säkerheten!

Planera ditt besök

Läs mer här!

Familjeklättring

– Alltid ca 20% bättre pris för Barnfamiljer!

Boka vårt familjeerbjudande – samma klättring men till ett förmånligare pris.

Ta med hela familjen för en rolig och äventyrlig dag tillsammans hos oss på Upzone. Vi lovar att ni alla kommer känna glädje och mod efter att ni har klättrat i våra olika höghöjdsbanor.

När ni bokar familjeklättring har ni fortfarande tillgång till de banor enligt er längdgräns, precis samma som ”höghöjdsbana”, men till ett fördelaktigt pris.

Info
Familjepaketet innebär ett förmånligare pris för barnfamiljer med barn under 18 år. För att ta del av erbjudandet behöver ni vara 1-2 vuxna och max 6 deltagare.

*Familjeklättring är rabatterat med ca 20% från ordinarie pris /person. Priset justeras beroende på hur många ni bokar.

  • Ett minne för livet

  • Kul för hela familjen

  • Unik upplevelse

Boka här!

Upzone Skövde

– Upzones fräschaste höghöjdsbana!

Vacker natur, svindlande höjder och ett äventyr du sent kommer glömma. Upzone har något för alla. Upzone Skövde är vackert belägen vid Hålsdammen i Billinge. Här kan du ta ett utomhusbad med Sveriges finaste utsikt direkt efter klättringen.

Ett äventyr för alla åldrar

Hos Upzone Äventyrsparker i Skövde finns en Kidszone för de riktig små, men också en Riskzone med hinder upp till 18 meter upp i träden. En riktigt magpirrande upplevelse. Vi garanterar att du kommer få ett äventyr i våra 4 riktigt roliga banor.

Längdgräns

I dem flesta av våra höghöjdsbanor har vi en längdgräns på +125cm förutom i vår tuffaste bana Riskzone, som har +145cm. Hos oss på Upzone Skövde har vi även en lägre bana för dem mindre barnen -Kidzone. Här kan man klättra när man är +100cm lång.

Använd ditt Friskvårdsbidrag

Läs mer!

Våra banor - Klicka här

Kidszone

Kidszone är vår lägsta bana anpassad för de allra minsta besökarna.  Här finns roliga hinder så som Ormen och Spindelnätet. Balansera fram på svajande hinder, det är inte så lätt som det ser ut!

Högsta punkt: 1.25 meter
Antal hinder: 9
Längdgräns: från 100 cm

Fitnesszone

I Fitnesszone börjar utmaningen med lite mer tekniskt problematiska hinder. Klättra genom tunnlar och balansera på skidor!

Högsta punkt: 6 meter
Antal hinder: 10
Längdgräns: från 125 cm

Flyzone

Nu börjar det blir högt! Flyzone brukar vara favoritbanan för många med flera långa linbanor och roliga hinder. Swisha förbi bland trädtopparna och njut av åkturen!

Högsta punkt: 9 meter
Antal hinder: 12
Längdgräns: från 125 cm

Adventurezone

Den här banan är en medelsvår nivå med långa hinder som gör att du måste tänka extra mycket på balans och kontroll.

Varierande utmaningar med mycket känsla av äventyr.

Högsta punkt: 11 meter
Hinder: 10st
Längdgräns: 145cm

Riskzone

I Riskzone blir även den mest orädde utmanad med tekniska, fysiskt krävande och långa hinder. Riskzone är en av de tuffaste banorna i alla våra parker, och avslutas med Big Jump på 14 meter! Vågar du?

Högsta punkt: 14 meter
Antal hinder: 11
Längdgräns: från 145 cm

Boka upplevelse

Searching Availability...