Höghöjdsbana

Ett äventyr bland trädtopparna!

Höghöjdsbana i Oxelösund

Vuxen 395 kr, Barn 295 krBoka upplevelse
  • Ett minne för livet
  • Fantastisk plats och natur
  • Upzones längsta linbanor
Denna upplevelse finns också i:

-Ditt nästa äventyr.

Ta med dig familj och vänner för klättring och ziplines bland trädtopparna!

Våra höghöjdsbanor är utformade av proffs för att ge dig maximalt med äventyr. Våra banor är byggda utifrån zoner som markerar höjden och svårighetsgraden – så att du oavsett höjdrädsla, ålder eller erfarenhet kan få en upplevelse du sent ska glömma!

I varje bana får ni möjlighet att testa på olika hinder med integrerade ziplines, så att oavsett vilken bana ni väljer, får ni en bra blandning av balans, styrka och pirr i magen!

Läs mer om vilka banor som finns i parken under fliken ”Våra banor” längre ner på sidan.

Ett besök hos oss

Klättringen börjar med en 30 minuters säkerhetsgenomgång och påselning i vår Introzone, där får ni testa på olika hinder och ziplines på en lägre höjd för att därefter ta er vidare upp på högre höjder. Ni får sen fri tillgång till våra höghöjdsbanor i 2 timmar, svischa fram i zipline och klättra så mycket ni bara orkar och hinner!

Äta i parken

Ta gärna med picknick och slå er ner före eller efter klättringen på någon av  våra mysiga sittplatser i skogen. Det finns även grillmöjligheter i närheten av våra parker, men ta med egen kål och tillbehör för detta. (Undantag i Sollentuna som ännu inte har möjlighet för grill)

Branschledande säkerhet

På Upzone klättrar du i helkroppssele och med CliC-iT® karbinhakar för att hålla säkerheten på topp och vår utbildade personal är alltid närvarande i parken för att guida och peppa dig. Så du kan vara avslappnad och fokusera på att ha roligt medans vi har koll på säkerheten!

Planera ditt besök

Läs mer här!

Familjeklättring

– Alltid ca 20% bättre pris för Barnfamiljer!

Boka vårt familjeerbjudande – samma klättring men till ett förmånligare pris.

Ta med hela familjen för en rolig och äventyrlig dag tillsammans hos oss på Upzone. Vi lovar att ni alla kommer känna glädje och mod efter att ni har klättrat i våra olika höghöjdsbanor.

När ni bokar familjeklättring har ni fortfarande tillgång till de banor enligt er längdgräns, precis samma som ”höghöjdsbana”, men till ett fördelaktigt pris.

Info
Familjepaketet innebär ett förmånligare pris för barnfamiljer med barn under 18 år. För att ta del av erbjudandet behöver ni vara 1-2 vuxna och max 6 deltagare.

*Familjeklättring är rabatterat med ca 20% från ordinarie pris /person. Priset justeras beroende på hur många ni bokar.

  • Ett minne för livet

  • Kul för hela familjen

  • Unik upplevelse

Boka här!

Upzone Oxelösund

-Upzones längsta linbanor!

Svisha fram över stranden i vår 160 meter långa linbana. Upzone Äventyrspark i Oxelösund ligger mitt i den härliga pulsen från Jogersö camping och strand. Här kan du kombinera äventyr och semester på det ultimata sättet. I parken finns över 700 meter linbana och vår längsta sträcka finner du i Adventurezone på hela 160 meter åt vardera håll! För dig som vill känna hur det känns att flyga på riktigt, kom till oss!

Längdgräns

I dem flesta av våra höghöjdsbanor har vi en längdgräns på +125cm förutom i vår tuffaste bana Riskzone, där du behöver vara +145cm för att klättra.

Klättring i höghöjdsbana oxelösundKlättring i höghöjdsbana oxelösund

Använd ditt Friskvårdsbidrag

Läs mer!

Våra banor - Klicka här

Wildzone

Första banan där du får känna på höjden av 6 meter upp i luften. Klättra på klättervägg, gå balansgång och krypa genom tunnlar.

Högsta punkt: 6 meter
Antal hinder: 7
Från 125 cm

Fitnesszone

Andra steget i vår park, 9 meter upp i luften kan du klättra på en kanot eller gå i ett jättestort nät.

Högsta punkt: 8 meter
Antal hinder: 8
Längdgräns: från 125 cm

Adventurezone

Vår bana med flest ziplines/linbanor. Hela 6 ziplines där 2 av dem nästan är 160 meter långa! Här kommer du upp på hela 12 meter!

Högsta punkt: 12 meter
Två långa ziplines på 160 meter
Antal hinder: 13
Längdgräns: från 125 cm

Riskzone

Vår allra tuffaste bana. 9 meter upp i luften svingar du mellan träden som Tarzan, klättrar på ett hinder som knappt finns och hoppar ut från en plattform ner mot marken i ett ”fritt fall”!

Högsta punkt: 9 meter
Antal hinder: 9
Längdgräns: från 145 cm

Boka upplevelse

Searching Availability...