Upzone Göteborg, företag klättrar i höghöjdsbanor.

Höghöjdsbana

Ett äventyr bland trädtopparna!

Höghöjdsbana i Göteborg

Vuxen 419 kr, Barn 319 krBoka upplevelse
  • Ett minne för livet
  • Fantastisk naturupplevelse
  • Engagerade guider

-Ditt nästa äventyr.

Ta med dig familj och vänner för klättring och ziplines bland trädtopparna!

Våra höghöjdsbanor är utformade av proffs för att ge dig maximalt med äventyr. Våra banor är byggda utifrån zoner som markerar höjden och svårighetsgraden – så att du oavsett höjdrädsla, ålder eller erfarenhet kan få en upplevelse du sent ska glömma!

I varje bana får ni möjlighet att testa på olika hinder med integrerade ziplines, så att oavsett vilken bana ni väljer, får ni en bra blandning av balans, styrka och pirr i magen!

Läs mer om vilka banor som finns i parken under fliken ”Våra banor” längre ner på sidan.

Ett besök hos oss

Klättringen börjar med en 30 minuters säkerhetsgenomgång och påselning i vår Introzone, där får ni testa på olika hinder och ziplines på en lägre höjd för att därefter ta er vidare upp på högre höjder. Ni får sen fri tillgång till våra höghöjdsbanor i 2 timmar, svischa fram i zipline och klättra så mycket ni bara orkar och hinner!

Äta i parken

Ta gärna med picknick och slå er ner före eller efter klättringen på någon av  våra mysiga sittplatser i skogen. Det finns även grillmöjligheter i närheten av våra parker, men ta med egen kål och tillbehör för detta. (Undantag i Sollentuna som ännu inte har möjlighet för grill)

Branschledande säkerhet

På Upzone klättrar du i helkroppssele och med CliC-iT® karbinhakar för att hålla säkerheten på topp och vår utbildade personal är alltid närvarande i parken för att guida och peppa dig. Så du kan vara avslappnad och fokusera på att ha roligt medans vi har koll på säkerheten!

Planera ditt besök

Läs mer här!

Familjeklättring

– Alltid ca 20% bättre pris för Barnfamiljer!

Boka vårt familjeerbjudande – samma klättring men till ett förmånligare pris.

Ta med hela familjen för en rolig och äventyrlig dag tillsammans hos oss på Upzone. Vi lovar att ni alla kommer känna glädje och mod efter att ni har klättrat i våra olika höghöjdsbanor.

När ni bokar familjeklättring har ni fortfarande tillgång till de banor enligt er längdgräns, precis samma som ”höghöjdsbana”, men till ett fördelaktigt pris.

Info
Familjepaketet innebär ett förmånligare pris för barnfamiljer med barn under 18 år. För att ta del av erbjudandet behöver ni vara 1-2 vuxna och max 6 deltagare.

*Familjeklättring är rabatterat med ca 20% från ordinarie pris /person. Priset justeras beroende på hur många ni bokar.

  • Ett minne för livet

  • Kul för hela familjen

  • Unik upplevelse

Boka här!

Upzone Göteborg

– Upzones goaste park!

I hjärtat av Skatås skogar finns Upzone Äventyrspark. Nu kan du fortsätta motionera på ditt favoritställe, men på hög höjd! Bland träden i vår äventyrspark hittar ni höghöjdsbanor med klättring från 3 – 15 meters höjd. På marken i direkt anslutning finns en enorm gräsplan för team challenge och escape games. 

Längdgräns

I dem flesta av våra höghöjdsbanor har vi en längdgräns på +125cm förutom i vår tuffaste bana Riskzone, där du behöver vara +145cm för att klättra.

Minst 1 vuxen som klättrar
Vi rekommenderar att en vuxen klättrar med barn som är under 144cm, då det kan behövas extra stöd och hjälp uppe i banan. Både hur dem hakar på sig mellan de olika hindren, fångar sig när dem åker zipline, men också för att känna sig trygga om modet sviktar där uppe.

Hitta till parken!

Skatås är en motionsidrottsanläggning som ligger i anslutning till Delsjöområdets naturreservat i östra Göteborg. Parkera vid Skatås Motionscentrum eller promenera från hållplatsen Welandergatan. Vi rekommenderar dig sedan att gå till vår position i kartor på mobilen. Parken ligger ca 5 minuter gång från parkeringen vid Skatås Motionscentrum och utmed promenaden finns skyltar, men då det är ett stort område och kan det vara svåra att hitta så räkna in det i planeringen. 

Använd ditt Friskvårdsbidrag

Läs mer!

Våra banor - Klicka här

Wildzone

I Wildzone börjar du ditt äventyr fyra meter upp i luften, känns mycket högre än vad du tror! En rolig bana där du utmanar din balans på en vippbräda, gungar fram på en hängbro och testar din armstyrka på en klurig klättervägg!

Högsta punkt: 4 meter
Antal hinder: 8st, varav 1 Zipline.
Längdgräns: från 125 cm
Svårighetsgrad: Lätt

Fitnesszone

I Fitnesszone börjar utmaningen med lite mer tekniska hinder. Här får du utmana ditt mod när du tar dig fram sittandes på en kälke mellan träden, klättrar genom tunnlar och balanserar på en smal vajer! En rolig bana som passar dem allra flesta.

Högsta punkt: 6 meter
Antal hinder: 9st, varav 2 Zipline
Längdgräns: från 125 cm
Svårighetsgrad: Lätt

Flyzone

I Flyzone susar du fram bland blad och grenar. En perfekt bana för dig som vill ha en smygstart på det stora äventyret där linbanor står i centrum, men även roliga hinder som spindelnät och kluriga tetrissblock!

Högsta punkt: 9 meter
Antal hinder: 12, varav 6st linbanor.
Längdgräns: från 125 cm
Svårighetsgrad: Lätt

Adventurezone

Adventurezone brukar vara favoritbanan för många med flera långa linbanor och roliga hinder. Vad sägs som att klättra genom en kanot och balansera fram på en smal vajer?

Högsta punkt: 7 meter
Antal hinder: 10st, varav 3st linbanor.
Längdgräns: från 125 cm
Svårighetsgrad: Medel

Riskzone

Riskzone är våran tuffaste bana och utmanar även den mest erfarna klättraren. Här avslutas klättringen med Big Jump på 13 meter! Men innan hoppet behöver du ta dig igenom en del utmanande hinder som repstege, Tarzan hopp och dem kluriga stigbyglarna där både balans och styrka sätts på prov.

Högsta punkt: 13 meter
Antal hinder: 8st
Längdgräns: från 145 cm
Svårighetsgrad: Svår

Boka upplevelse

Searching Availability...