Höghöjdsbana

Ett äventyr bland trädtopparna!

Höghöjdsbana i Ängelholm

Vuxen 419 kr, Barn 319 krBoka upplevelse
  • Unik upplevelse
  • 7 banor
  • Centralt belägen park
Denna upplevelse finns också i:

-Ditt nästa äventyr.

Ta med dig familj och vänner för klättring och ziplines bland trädtopparna!

Våra höghöjdsbanor är utformade av proffs för att ge dig maximalt med äventyr. Våra banor är byggda utifrån zoner som markerar höjden och svårighetsgraden – så att du oavsett höjdrädsla, ålder eller erfarenhet kan få en upplevelse du sent ska glömma!

I varje bana får ni möjlighet att testa på olika hinder med integrerade ziplines, så att oavsett vilken bana ni väljer, får ni en bra blandning av balans, styrka och pirr i magen!

Läs mer om vilka banor som finns i parken under fliken ”Våra banor” längre ner på sidan.

Ett besök hos oss

Klättringen börjar med en 30 minuters säkerhetsgenomgång och påselning i vår Introzone, där får ni testa på olika hinder och ziplines på en lägre höjd för att därefter ta er vidare upp på högre höjder. Ni får sen fri tillgång till våra höghöjdsbanor i 2 timmar, svischa fram i zipline och klättra så mycket ni bara orkar och hinner!

Äta i parken

Ta gärna med picknick och slå er ner före eller efter klättringen på någon av  våra mysiga sittplatser i skogen. Det finns även grillmöjligheter i närheten av våra parker, men ta med egen kål och tillbehör för detta. (Undantag i Sollentuna som ännu inte har möjlighet för grill)

Branschledande säkerhet

På Upzone klättrar du i helkroppssele och med CliC-iT® karbinhakar för att hålla säkerheten på topp och vår utbildade personal är alltid närvarande i parken för att guida och peppa dig. Så du kan vara avslappnad och fokusera på att ha roligt medans vi har koll på säkerheten!

Planera ditt besök

Läs mer här!

Familjeklättring

– Alltid ca 20% bättre pris för Barnfamiljer!

Boka vårt familjeerbjudande – samma klättring men till ett förmånligare pris.

Ta med hela familjen för en rolig och äventyrlig dag tillsammans hos oss på Upzone. Vi lovar att ni alla kommer känna glädje och mod efter att ni har klättrat i våra olika höghöjdsbanor.

När ni bokar familjeklättring har ni fortfarande tillgång till de banor enligt er längdgräns, precis samma som ”höghöjdsbana”, men till ett fördelaktigt pris.

Info
Familjepaketet innebär ett förmånligare pris för barnfamiljer med barn under 18 år. För att ta del av erbjudandet behöver ni vara 1-2 vuxna och max 6 deltagare.

*Familjeklättring är rabatterat med ca 20% från ordinarie pris /person. Priset justeras beroende på hur många ni bokar.

  • Ett minne för livet

  • Kul för hela familjen

  • Unik upplevelse

Boka här!

Upzone Ängelholm

– Upzones största park!

7 banor upp till 15 meter – mitt i Hembygdsparken i centrala Ängelholm. Våra banor är indelade i olika zones så att vem som helst kan våga klättra och utmana sig. Från Wildzone på 4 meter till riskzonen på 15 meters höjd som avslutas med ett hopp! Våra erfarna och engagerade guider lotsar dig och gör besöket tryggt, men spännande.

Hitta en zone för dig!

Du kan enkelt se vilken zone som passar dig genom färgerna på alla zones som går från de enklaste zonerna blå till svåraste zonen, svart. Våra guider gör alltid en genomgång av alla banor och vi garanterar att du kommer hitta en favorit! Kanske blir det Challengezones fysiska utmaningar eller flyzones mjuka ziplines? 

Längdgräns

I dem flesta av våra höghöjdsbanor har vi en längdgräns på +125cm förutom i vår tuffaste bana Riskzone, där du behöver vara +145cm för att klättra.

Minst 1 vuxen som klättrar
Vi rekommenderar att en vuxen klättrar med barn som är under 144cm, då det kan behövas extra stöd och hjälp uppe i banan. Både hur dem hakar på sig mellan de olika hindren, fångar sig när dem åker zipline, men också för att känna sig trygga om modet sviktar där uppe.

Använd ditt Friskvårdsbidrag

Läs mer!

Våra banor - Klicka här

Wildzone

I Wildzone börjar du ditt äventyr 4 meter upp i luften. Är du sugen på att klättra i spindelnät, ta dig fram på en klättervägg och krypa fram i tunnlar? Då är Wildzone något för dig!

Högsta punkt: 4 meter
Antal hinder: 7st, varav 1 zipline
Längdgräns: Från 125 cm
Svårighetsgrad: Lätt

Flyzone

I Flyzone susar du fram bland blad och grenar. En perfekt bana för dig som vill ha en smygstart på det stora äventyret där linbanor står i centrum.

Högsta punkt: 5 meter
Antal hinder: 6st, varav 5 ziplines
Längdgräns: Från 125 cm
Svårighetsgrad: Lätt

Fitnesszone

I Fitnesszone får du ta fram din fysiska sida. När du på 6 meters höjd tar dig  genom en flygande kanot, åror och en balansstock mellan träden. Ett riktigt roligt äventyr!

Högsta punkt: 6 meter
Antal hinder: 5st, varav 1 zipline
Längdgräns: Från 125 cm
Svårighetsgrad: Lätt

Junglezone

I Junglezone klättrar ni över en hängbro som tar er mellan trädtopparna och utmanar er styrka i det roliga klätternätet. En bana där både balans och styrka utmanas samtidigt som ni njuter av högre höjder.

Högsta punkt: 7 meter
Antal hinder: 10st, varav 2 zipline
Längdgräns: Från 125 cm
Svårighetsgrad: Medel

Adventurezone

Nu börjar det bli högt! Adventurezone brukar vara favoritbanan för många med flera långa linbanor och roliga hinder. Klättra fram på flygande stolar och ta dig över en klurig vippbro, men bäst av allt -Swisha förbi bland trädtopparna och njut av åkturen i vår längsta zipline på 120m!

Högsta punkt: 14 meter
Antal hinder: 11st, varav 6 ziplines
Längdgräns: Från 125 cm
Svårighetsgrad: Medel

Challangezone

För att ta er upp i vår bana Challangezone börjar ni med en klurig klättervägg. Redan här börjar det kännas i armar och ben. En rolig bana där ni utmanar både er styrka och mod. När ni tagit er genom hindren och är i mål kan ni välja att balansera er ner för stegen eller hoppa vårt hopp på 5 meters höjd!

Högsta punkt: 10 meter
Antal hinder: 10st, varav 2 zipline
Längdgräns: Från 125 cm
Svårighetsgrad: Medel/Svår

Riskzone

Riskzone är vår absolut tuffaste bana för de extrema äventyrarna. Räkna med både spänning och adrenalinkickar.
Riskzone avslutas med Bigjump, ett hopp ut från en plattform på 15 meter. Här får du verkligen visa vad du går för.

Högsta punkt: 15 meter
Antal hinder: 8st
Längdgräns: Från 145 cm
Svårighetsgrad: Svår

Boka upplevelse

Searching Availability...