Höghöjdsbana

Adrenalinfylld klättring bland trädtopparna.

Höghöjdsbana i Ängelholm

fr 319 kr / personBoka upplevelse
  • Unik upplevelse
  • 7 banor
  • Centralt belägen park

Ett adrenalinfyllt äventyr för alla.

Våra höghöjdsbanor är utformade av proffs för att ge dig maximalt med äventyr. Starta ditt äventyr på introzone och ta dig sedan vidare genom våra olika zoner mot mer utmanande hinder och högre höjder. Våra banor är byggda utifrån zoner som markerar höjden och svårighetsgraden – så att du oavsett höjdrädsla, ålder eller erfarenhet kan få ett maximalt äventyr. 

Alla 10 parker är unikt utformade efter sin skog och miljö.

Parkerna har olika utformade och antal zoner samt varierande längd på linbanorna. Våra parker är planerade för unga äventyrare och adrenalinkicks- sökaren. Alla parker är utrustade med flera hundra meter linbanor som sträcker sig mellan 20 – 140 meter.

Klättringen pågår i 2,5 timme och du får självklart klättra så många banor du orkar.

Se vad våra olika städer erbjuder

Branschledande säkerhet

Vår utbildade personal hjälper dig med utrustningen och säkerhetsgenomgång. Vi tar sedan med dig till vår introzone där vi lär dig att klättra och säkra i banorna. Efter att du bemästrat introzone är det fri klättring i våra olika zoner. Vår personal är alltid närvarande i parken för att guida och peppa dig. Du kan vara avslappnad och fokusera på att ha roligt, vi har koll på säkerheten.

Vi klickade vid första mötet.

På Upzone klättrar du i helkroppssele och med CliC-iT® karbinhakar för att hålla säkerheten på topp. Man kan säga att det sa klick mellan Upzone och det franska företaget direkt. Clic-iT är ett kommunicerande system där ena karbinhaken är låst om den andra är öppen. Vår personal gör dagliga visuella och operativa kontroller på banor, system och sele. Allt dokumenteras och vi är stolta över att vara branschledande – så att du kan slappna av.

Vi strävar alltid mot att vara i framkanten.

2015 blev vi medlemmar i International Adventure Park Association IAPA för att kunna hålla vår kunskap på topp.Under 2016 blev vi certifierade som utbildningsakademi för IAPA i Sverige och grundade utbildningsakademien i Norge.
Alla våra instruktörer utbildas enligt IAPAs standarder. Som IAPA Academy Sweden erbjuder vi vidareutbildning för dig som redan har erfarenhet i branschen.

Planera ditt besök

Vanliga frågor

Upzones största park!

7 banor upp till 15 meter – mitt i Hembygdsparken i centrala Ängelholm. Våra banor är indelade i olika zones så att vem som helst kan våga klättra och utmana sig. Från Wildzone på 4 meter till riskzonen på 15 meters höjd som avslutas med ett hopp! Våra erfarna och engagerade guider lotsar dig och gör besöket tryggt, men spännande.

En zone för alla

Du kan enkelt se vilken zone som passar dig på parkkartan eller på färgerna på alla zones som går från de enklaste zonerna grön till svåraste zonen, svart. Vår lättaste bana har färgen blå. Våra guider gör alltid en genomgång av alla banor och vi garanterar att du kommer hitta en favorit! Kanske blir det Challengezones fysiska utmaningar eller flyzones mjuka ziplines? 

Boka upplevelse

Searching Availability...