Höghöjdsbana – Gällö

En äventyrlig upplevelse bland trädtopparna. I en kombination av klättring, sport, mod och lek tar du dig fram genom olika hinder och ziplines.

Roligt äventyr på hög nivå

Klättring i våra höghöjdsbanor är ett fysisk äventyr på 2,5 timmar – under aktiviteten får du uppleva varierande höjder samt klättra och balansera i en hinderbana som är uppspänd bland trädtopparna. I alla våra klätterparker finns det även roliga ziplines och linbanor av olika längder som kommer ge dig pirr i magen.
En rolig utmaning där alla kan klättra på sin egen nivå. Ser hur ditt barn eller din kompis vågar ta det där extra klivet som de inte trodde de skulle våga. Våra guider finns alltid tills hand för att hjälpa dig genom hinderbanan. Vi på Upzone älskar att ta hand om er.

Se priser
hoghöjdsbana-angelholm-borashoghöjdsbana-angelholm-boras

Säkerheten först

Alla gäster får först hjälp på med utrustningen. Ni får sedan lära er hur man klättrar och säkrar sig i banorna på vår intro-bana. Därefter är det fri klättring i våra olika banor. Du är under uppsikt av våra IAPA-utbildade instruktörer medan du klättrar. De hjälper dig gärna och ger tips om det behövs. Så det är bara att slappna av, fokusera på att ha roligt och njuta av omgivningen. Upzone genomför dagliga visuella kontrollera samt regelbundna operativa kontroller. Alla gäster klättrar med helkroppsele och vi använder oss av CliC-iT® karbinhakar för att hålla säkerheten på topp. Det är ett kommunicerande system där ena karbinhaken är låst om den andra är öppen. I alla våra parker använder du som gäst CliC-iT® hakarna då de minimerar risken för att koppla loss båda dina säkringshakar samtidigt, så att du kan ha kul och vara säker när du klättrar.

Längdgräns: Från 125 cm
Viktgräns: 120 kg

Sov gärna över hos oss

Hos oss finns fem timrade stugor med fyra bäddar i varje. Givetvis har nu tillgång till vårt servicehus dygnet runt. Eller varför inte bo bekvämt i vår lilla skogsdunge nära Skidtunneln!
Hos oss bor ni i ett Canvastält med egen veranda och utsikt ned mot Revsundssjön. Passa på och njut av närheten till skogen, sjön och givetvis skidtunneln.

Priser

Unga äventyrare

125 - 144 cm

Pris

295 kr

Vilka banor ingår?

  • Fitnesszone

  • Adventurezone

Stora äventyrare

Från 145 cm (barn eller vuxen)

Pris

395 kr

Vilka banor ingår?

  • Fitnesszone

  • Adventurezone

  • Riskzone

Familjepaket

Ta med familjen på ett riktigt äventyr!

Stora äventyrare 336kr / Unga äventyrare 265kr

Gäller för minst 3 deltagare och max 6 deltagare.
Varje bokning måste består av minst 1 vuxen men max 2 vuxna och barn upp till 18 år.

Boka vårt familjeerbjudande - samma klättring men till ett förmånligare pris.
Finns begränsat antal platser per dag. Välj Klättring höghöjdsbana - Familjepaket 2,5h i bokningskalendern.

Familjepaketet är bokningsbart under Lördagar och Söndagar säsongen ut (2021).

OBS!

Då banan kan upplevas olika svår för varje barn rekommenderar vi att en vuxen aktivt klättrar med barnet. Kan ingen vuxen klättra med har vi som krav att minst 1 vuxen per 4 barn ska hålla aktiv uppsikt från marken.
Du får inte klättra om du är gravid.

Banbeskrivning - klicka här

FitnessZone

I Fitnesszone börjar utmaningen med lite mer tekniskt problematiska hinder. Klättra genom tunnlar, åk linbana och balansera över stockar!

Högsta punkt: 10 meter
Antal hinder: 9
Längdgräns: från 125 cm

OBS! Barn mellan 125 cm – 144 cm rekommenderar vi att någon äldre aktivt klättrar med barnet och hjälper till vid behov.

AdventureZone

Nu börjar det blir högt! AdventureZone brukar vara en favorit med roliga balanshinder och långa linbanor. Balansera på skidor och swisha fram mellan träden!

Högsta punkt: 9 meter
Antal hinder: 13
Längdgräns: från 125 cm

OBS! Barn mellan 125 cm – 144 cm rekommenderar vi att någon äldre aktivt klättrar med barnet och hjälper till vid behov.

RiskZone

RiskZone är en utmaning även för den mest orädde med långa och fysiskt krävande hinder. RiskZone är en de tuffaste banorna i alla våra parker, den avslutas med ett Big Jump på 13 meter! Vågar du?

Högsta punkt: 13 meter
Antal hinder: 10
Längdgräns: från 145 cm

OBS! Då banan kan upplevas olika svår för barn rekommenderar vi att någon vuxen klättrar aktivt med yngre barn.

Boka Höghöjdsbana i Gällö

Vid problem kan ni istället skicka er förfrågan här

 

Searching Availability...