Escape Game

Åhus, Borås, Ängelholm

Nu lanserar Upzone våra nya Escape Games inspirerat av Escape Rooms. 


I häftiga miljöer löser ni kluriga pussel och avkodar olika ledtrådar för att hitta skatten eller lösa mysteriet.  En adrenalinfylld och rolig aktivitet som kräver list, samarbete, kreativitet och kommunikation och som tränar er på att tänka utanför boxen. 

THE HIDDEN TREASURE​

Käre vän,
Om du läser detta har jag tagit mitt sista andetag och jag vill anförtro dig med min djupaste hemlighet. I min ägo har jag fem skattkistor som jag kommit åt under mina resor som ung. 
Jag lämnar dig med en vägbeskrivning till platsen jag gömt kistorna på, och en nyckel som du behöver för att komma åt skatten. Kom ihåg att jag alltid vakar över dig...

Strax efter din kära väns bortgång får du ett brev där han berättar om arvet han lämnar efter sig – en stor skatt som han kommit åt under sina resor. I brevet ligger en nyckel och en vägbeskrivning som du behöver för att kunna låsa upp kistorna och komma åt skatten. Du samlar dina närmsta vänner och tillsammans tar ni er an uppgiften att knäcka de mystiska gåtorna och knäcka koderna för att bryta upp skattkistorna. Men var vaksamma! För att komma åt skatten krävs kvicktänkande, list och lagarbete.

Spela detta roliga rymningsspel tillsammans med vänner, familj eller kollegor! Ni kan även utmana varandra i Battle Mode för att se vilket team som egentligen är bäst. 

  • Från 15 år (12 år i vuxet sällskap)

  • Tid: 60 min

  • Mellan 4-20 deltagare (fler än 10 deltagare spelas i Battle Mode)

  • Kan spelas på engelska

  • Kan spelas på valfri plats hos er

  • Notera att spelet spelas utomhus. Glöm ej kläder efter väder! 

Minimipris 2900 kr exkl. moms för upp till 10 personer

därefter 250 kr exkl. moms per person

Vi kan också komma till er!

Mobilt pris 3900 kr exkl. moms för upp till 10 personer

därefter 350 kr exkl. moms per person

OBS! Bokar du för alla deltagare mer än två aktiviteter få ni
10 % rabatt på hela 
beloppet!

+46 33 411741