Escape game
 

Nu lanserar Upzone våra nya Escape Games inspirerat av Escape Rooms. 


I häftiga miljöer löser ni kluriga pussel och avkodar olika ledtrådar för att hitta skatten eller lösa mysteriet.  En adrenalinfylld och rolig aktivitet som kräver list, samarbete, kreativitet och kommunikation och som tränar er på att tänka utanför boxen. 

CAMP 357

Ni är ett gäng vänner som länge har hört myter och legender om den mystiska Upzone-skogen och nu bestämt er för att ge er in i skogen för en campingtur. Efter en dag av vandring och paddling sitter ni alla kring lägerelden och berättar skräckhistorier. Lång in på natten lyckas ni till slut somna trots de läskiga historierna och när ni vaknar morgonen efter har mardrömmarna som plågat er under natten blivit verkliga…

Inspirerade av den häftiga Escape Room-trenden har vi skruvat upp volymen och satt vår egna Upzone-prägel på spelet! Ni är nu varmt välkomna att testa vårt Outdoor Escape Game! Ni kommer bli bjudna till Camp 357 där ni får känna av den autentiska miljön och storyn vi på Upzone alltid vill komma åt!

Vår häftiga Camp 357 hittar ni i vår park! I en stämningsfull och mysig miljö har ni en timma på er att knäcka koder och lösa ledtrådarna innan ni alla är bortom räddning. För att klara detta kluriga spel krävs kvicktänkande, list och lagarbete!

 

Spela detta roliga rymningsspel tillsammans med dina  kollegor! Ni kan även utmana varandra i Battle Mode för att se vilket team som egentligen är bäst. 
Packa med en picknick och några flaskor vin, eller grilla något gott i parken efter spelet! 

 

 

  • OBS: ni kommer att ha förbundna ögon och vara fastkedjade (i      kedjor som är lätta att få av ifall det skulle behövas) under en liten del av spelet.

  • Från 12 år 

  • Tid: 60 min

  • Mellan 2-35 deltagare ( fler än 7 deltagare spelas i BATTLEMODE )

  • Kan spelas på engelska

  • Kan spelas på valfri plats hos er

  • Notera att spelet spelas utomhus. Glöm ej kläder efter väder! 

0046 33 411741

Minimipris 2900 kr exkl. moms för upp till 10 personer
därefter 250 kr exkl. moms per person

Vi kan också komma till er!

Pris 3900 kr exkl. moms för upp till 10 personer 

därefter 350 kr  exkl. moms per person