Escape game
 

Nu lanserar Upzone våra nya Escape Games inspirerat av Escape Rooms. 


I häftiga miljöer löser ni kluriga pussel och avkodar olika ledtrådar för att hitta skatten eller lösa mysteriet.  En adrenalinfylld och rolig aktivitet som kräver list, samarbete, kreativitet och kommunikation och som tränar er på att tänka utanför boxen. 

Camp 357

Ni är ett gäng vänner som länge har hört myter och legender om den mystiska Upzone-skogen. Ni har nu bestämt er för att ge er in i skogen för en campingtur. Efter en dag av vandring och paddling sitter ni alla kring lägerelden och berättar skräckhistorier. Långt in på natten lyckas ni till slut somna, trots de läskiga historierna. När ni vaknar morgonen därpå har mardrömmarna som plågat er under natten blivit verkliga...

Inspirerade av den häftiga Escape Room-trenden har vi skruvat upp volymen och satt vår egna Upzone-prägel på spelet. Ni är nu varmt välkomna att testa vårt Outdoor Escape Game. I en stämningsfull  miljö har ni en timme på er att knäcka koder och lösa ledtrådar - innan ni alla är bortom räddning. För att klara detta kluriga spel krävs snabbt tänkande, list och lagarbete!

 

Om du vill kan du även utmana vänner, familj och kollegor i Battle Mode - för att se vilket team som egentligen är bäst. Ni kan även ha picknick eller grilla något gott i parken efter spelet. Eller så kan vi komma vi till er fest och/eller aktivitet.

 

OBS: Ni kommer att ha förbundna ögon och vara fastkedjade
(i kedjor som är lätta att ta av om det skulle behövas) under en liten del av spelet.

  • Från 12 år i vuxet sällskap

  • Tid: 60 min

  • Mellan 2-35 deltagare (fler än 7 deltagare spelas i Battle Mode)

  • Kan spelas på engelska

  • Kan spelas på valfri plats

  • Notera att spelet spelas utomhus. Glöm ej kläder efter väder! 

0046 33 411741

Minimipris 2900 kr exkl. moms för upp till 10 personer
därefter 250 kr exkl. moms per person

Vi kan också komma till er!

Pris 3900 kr exkl. moms för upp till 10 personer 

därefter 350 kr  exkl. moms per person