UPZONE ÄVENTYRSPARK BORÅS

Besök vår fina oas med äventyr som är belägen precis bredvid Borås Djurpark. Här finns flera aktiviteter som passar både familjen, kompisgänget och företagseventet. Varför inte kombinera flera aktiviteter för en heldag av nya upplevelser?

A GREAT PLACE FOR ADVENTURE

Upzone Äventyrspark i Borås ligger i ett mysigt skogsområde bredvid Borås Djurpark och Alidebergsbadet. Högst upp i trädtopparna på höghöjdsbanan få ni en fantastisk utsikt mot djurparken och deras nya Dinopark. Här kan ni också spela Combat Archery Tag, spela Escape Game, och testa vår Äventyrsarena. 

 

Hos oss är ni välkomna oavsett om ni ska vara med på äventyret eller bara vill titta på.

I parken i Borås finns flera grillplatser och små bänkar som går att sitta och fika vid. Dessa får gärna användas av alla våra besökare. Vi har också ett mysigt eventtält som ni kan hyra för en speciell fest eller konferens.

Välj ditt äventyr

Äventyrsklättring

 2,5 h

Klättra, svinga dig i nät, balansera på vajrar och kasta dig ut i våra linbanor uppe bland trädtopparna.  

Big Swing

10 min

Vågar du svinga dig ut i vår jättegunga på 8 meters höjd? En garanterad adrenalinkick och en av våra favoritaktiviteter!

Camp 357

  1 h

Inspirerat av Escape rooms. I häftig utomhusmiljö får ni 1 timme på er att knäcka koder och lösa ledtrådar - innan allt är för sent.

The Hidden Treasure

   1 h

 Inspirerat av Escape room. Under 1 timme får ni  knäcka koder och lösa ledtrådar för att hitta den gömda skatten - men skynda så ingen annan hittar den före er!

Stand Up Paddle

2 - 6 h

Njut av naturen och lär dig paddla SUP tillsammans med en guide. Du kommer få ta del av tips och tricks som kommer få dig att bli förälskad i denna härliga sport.

Combat Archery Tag

1 - 2 h

Combat Archery Tag är en blandning mellan paintball, bågskytte och dodgeball. En rolig gruppaktivitet som kan spelas både utom- och inomhus. 

1-2h

Amazing Race lanserades 2019 och passar bra för de allra största grupperna. Res över hela världen i lag och lös kluriga uppgifter för att se vilket lag som tar hem segern.

Varierar

Är ni en större grupp? Kolla in våra grupp-aktiviteter som passar perfekt för möhippan, svensexan, skolklassen eller företagskickoffen.

HITTA TILL OSS

Upzone ligger bredvid Borås Djurpark. Parkera på den stora parkeringen. Promenera sedan upp till vänster om Djurparkens entré, via grusvägen, till skogsområdet som finns där. Tänk på att det kan vara svårt att hitta parkering under sommaren - så kom gärna i god tid. 

 

Besöksadress: 

Vilénplan, 503 13, Borås 

Res kollektivt:

Om du vill åka kollektivt är närmsta hållplatsen Boråsparken. Därifrån är det 5 minuter gång till oss.