Barnkalas

Höghöjdsbana

Planerar du ett barnkalas? Vi har den perfekta aktiviteten för dig och barnen. Hos oss blir dagen ett äventyr – ett kalas som ni alla kommer att minnas!

 

Äventyret börjar med en säkerhetsgenomgång på ca 30 minuter, sedan kan äventyret börja. En guide kommer vara med hela tiden för att övervaka säkerheten, stötta och hjälpa till. Det finns olika klätterzoner i parken och därmed alltid en zon som passar oavsett barnens storlek.

 

Små äventyrare  
Barn med längd 110 - 124 cm
 

Grundpris upp till 7 deltagare (6 barn + 1 vuxen):  1.225kr,

därefter 175 kr/person
Ingår i priset: klättring i 1 zon och skattjakt

 


 

Unga äventyrare
Barn med längd 125 - 144 cm

Grundpris upp till 7 deltagare (6 barn + 1 vuxen): 1.750kr
därefter 250kr/person
 
Ingår i priset: klättring i 3 zoner och skattjakt


 

Stora äventyrare
Barn med längd från 145 cm

Grundpris upp till 7 deltagare: 2.100kr  
därefter 300kr/person 

Ingår i priset: klättring i 4 zoner och skattjakt

 

 

 

OBS! Vi fixar skattjakten men du fixar innehållet i skatten. 

Glöm inte att födelsedagar är roliga även för vuxna, så samla vännerna och släkten uppe i trädtopparna för en annorlunda dag. Här gäller inte våra barnkalaspriser men det finns möjlighet för grupprabatt.

0046 33 411741

Barnkalas

Det Magiska Äventyret Från 4-7 år.       

Ojojoj, det är trubbel i Upzones magiska skog! En ruggig storm har dragit in och skapat massor av problem bland skogens alla invånare. Nu behöver de er hjälp för att kunna ställa allt till rätta...

Tillsammans med de magiska vännerna ugglan, ankan och kaninen ska ni ut på ett äventyr i den förtrollande Upzone-skogen. Ni ska tillsammans lösa deras problem från nattens oväder. Som belöning från djuren för ert tappra mod får ni kartdelar. De leder er till Alvens hus där han överraskar er med en stor skatt! Men detta är inte allt - för att nå skatten måste ni ta er över det stora träsket för att hitta nyckeln till huset.

 

Äventyret pågår i ca. 1 timme tillsammans med en Upzone-guide. Ni har även tillgång till vårt kalastält och grillplats i skogen i 1 timme efter aktivitetens slut. Under denna tid kan ni exempelvis äta tårta eller grilla korv (som ni tagit med er) och öppna presenter på egen hand.  Ni kan även ta med er en överraskning till barnen som kan delas ut i slutet av äventyret.

 

Ett perfekt barnkalas helt enkelt, på ~2 timmar. 

 

OBS! Beroende på ålder och gruppstorleken så kan det behövas att 1 förälder följer med på aktiviteten.

 

 

Pris: Upp till 10 barn 1.490kr,

därefter 100kr/barn

0046 33 411741

Barnkalas

CAPTURE THE FLAG

Combat Archery Tag

13 år-17 år

Möt dina vänner i en kamp med pil och båge i vår häftiga arena. Uppdraget är att hitta alla tre flaggor, med en kodsiffra på, för att kunna öppna skattkistan. En överraskning väntar det segrande laget. 

 

Combat Archery Tag - Capture the Flag är ett pilbågsspel där alla deltagare blir tilldelade varsin pilbåge. Under spelets gång ska deltagarna försöka träffa motståndarna med pilarna och försöka komma över flaggorna. Pilarna har vadderad spets och det gör därmed inte ont att bli träffad.

Äventyret pågår i ca. 1 timme. Ni har tillgång till vårt kalastält samt grillplats i skogen i ca. 30 minuter innan starten på äventyret och 30 minuter efter spelets slut. Ni kan ta med er tårta och korv med bröd samt en överraskning till ungdomarna som kan delas ut i slutet av äventyret.

Tidsåtgång: ~2 timmar. 

 

Pris: Upp till 10 ungdomar 1.950kr,

därefter 149kr/person. 

 

0046 33 411741