Höghöjdsbana Ängelholm

I Ängelholm hittar du vår största park med 6 banor upp till 15 meter mitt i Hembygdsparken i centrala Ängelholm.

 

Äventyrspark i Ängelholm

I Ängelholm hittar du vår största park med 6 banor upp till 15 meter mitt i Hembygdsparken i centrala Ängelholm. När löven sitter på träden är det som att klättra i en liten djungel uppe på trädtopparna. Här kan du också spela Combat Archery Tag, Outdoor Escape Game och besöka Gårdskampen i grannorten Båstad! Pytteskogen ligger bredvid äventyrsparken samt en fin liten glasstuga och flera lekplatser för de mindre syskonen. 

Äventyrsklättring i höghöjdsbanan

Längd: från 125 cm   Viktgräns: 120 kilo

Äventyrsklättring är ett äventyr på 2,5 timme, där du kan komma över din höjdrädsla och lära känna dig själv i utmanade situationer.

 

Klättra från plattform till plattform 12 meter uppe bland trädtopparna, svinga dig i nät, balansera på vajrar och kasta dig ut i våra härliga linbanor. 

Hos oss på Upzone är säkerheten alltid högsta prioritet. Innan du tar dig an det spännande äventyret får du en säkerhetsgenomgång och under klättringen rör du dig hela tiden under uppsikt av våra IAPA utbildade instruktörer. Du kan slappna av och istället fokusera på att ha roligt och njuta av omgivningen!

En sak är säker, hos oss testar du dina gränser och upptäcker nya färdigheter hos dig själv, 
så tveka inte - boka nästa utmaning redan idag! 

 

I Bokningskalendern nedan välj datum och tryck på TILLGÄNGLIGHET  för att boka ditt äventyr.

Boende

0046 33 411741

OBS!  Vill du komma med en större grupp, t.ex. skolklass, möhippa, svensexa eller förening? Finns det inga tider i bokningskalendern? Inga problem, vi öppnar upp parken för ert sällskap. Du kan boka en dag och en tid som passar just er. Kolla in alla våra spännande gruppaktiviteter HÄR!

18-16/11

Tillval:

Bokningskalender Ängelholm

Kätterträd

Klarar du utmaningen under stress? Bevisa att du kan hålla lugnet i pressade situationer och ta hem titeln "Climb Master". 

 

Klätterträd

Ålder: från 6 år     Viktgräns: 120 kilo  
 

Selen är fastspänd och instruktören har krokat fast dig i toppsäkringen.
Du sneglar snett upp på klättergreppen som är fastspända runt trädet och försöker samla tankarna.
Två försök har du på dig, det gäller att hålla fokus. Ishackorna ligger redo för nästa omgång, men först ska du klättra vanligt.

Du har bara ett mål i sikte: att komma först upp till toppen av trädet och på kortast tid ta hem titeln “Climb Master”."

Tid: Beroende på gruppstorlek


Utrustning: Helkroppssele, hjälm och handskar lånas på plats.


Vad behöver du?
Oömma kläder, starka armar och mycket viljestyrka!

GRUPPER

Att dela ett äventyr betyder även att dela minnen. Ta med dina vänner och skapa upplevelser ni sent kommer glömma! 

Dags att fira. Vi har den perfekta aktiviteten för dig som planerar ett barnkalas i Ängelholm Hos oss blir dagen ett äventyr, ett kalas som ni kommer att minnas! Boka ett pedagogisk värdefull äventyr för de mindre barnen i den fina Pytteskogen eller låt de utmana sina vänner i Combat Archery Tag arenan. Glöm inte att födelsedagar är roliga även för vuxna, så samla vännerna och släkten uppe i trädtopparna för en annorlunda dag.

Kom till oss på din möhippa eller svensexa! Vi har flera aktiviteter som passar bra för grupper eller om ni vill ge bruden / brudgummen en extra speciell utmaning under dagen. Vi kan också hjälpa till och ordna om har egna idéer på sätt att göra upplevelsen bättre för just er! T.ex. kanske ni vill ha med någon extra ledtråd till nästa aktivitet eller extra uppgift under aktiviteten.

Ta med skolklassen till oss för en upplevelse som främjar elevernas gruppdynamik och samarbetsförmåga. Även på ett personligt plan utmanas elevernas viljestyrka, mod och målmedvetenhet under tiden som de har riktigt roligt tillsammans. En perfekt upplevelse att ta med klassen på!

 
HITTA HIT

Vi ligger mitt i Ängelholms Hembygdspark, mellan museerna och Pytteskogen. Enklast är att parkera längst med vägen på Daniellundsgatan, anläggningen ligger i skogen bevid vägen.
Adress: Thorslundsgatan 13

Buss 

Skånetrafiken kör bussar som stannar i närheten, hållplatsen heter Ängelholms Hembygdspark och tar ca 5 min från centrala Ängelholm.

GPS Decimal: 56.2551, 12.8655