Höghöjdsbana - ÅHUS

En äventyrlig upplevelse uppe bland trädtopparna. Genom en kombination av klättring, sport, mod och lek tar du dig fram genom olika hinder eller ziplines som är uppspända bland höga träd.

Höghöjdsbana i Åhus

 

 

Besöker du Åhus har du havet som utsikt när du klättrar på vår höghöjdsbana. Banorna ligger nära First Camp, som är vackert beläget mitt på stranden. Om du vill kan du svalka dig med ett dopp i havet efter din klättring. I Åhus kan du också göra Outdoor Escape Game! (NYHET 2019). Våra aktiviteter är perfekta att kombinera med en tur på nyöppnande Absolut Home som ligger i närheten av parken. 

 

Äventyrsklättring i höghöjdsbanan

Längd: från 125 cm    Viktgräns: 120 kilo

Äventyrsklättring är ett äventyr på 2,5 timme, där du kan komma över din höjdrädsla och lära känna dig själv i utmanade situationer. Klättra från plattform till plattform 12 meter upp bland trädtopparna, svinga dig i nät, balansera på vajrar och kasta dig ut i våra härliga linbanor. 

Hos oss på Upzone är säkerheten alltid högsta prioritet. Innan du tar dig an det spännande äventyret får du en säkerhetsgenomgång och under klättringen rör du dig hela tiden under uppsikt av våra IAPA utbildade instruktörer. Du kan slappna av och fokusera på att ha roligt och njuta av omgivningen. En sak är säker, hos oss testar du dina gränser och upptäcker nya färdigheter hos dig själv, så tveka inte - boka nästa utmaning redan idag! Här kan du läsa mer om ett besök på höghöjdsbanan.

I bokningskalendern nedan välj datum och tryck på TILLGÄNGLIGHET för att boka ditt äventyr.

0046 33 411741

OBS!  Vill du komma med en större grupp, t.ex. skolklass, möhippa, svensexa eller förening? Finns det inga tider i bokningskalendern? Inga problem, vi öppnar upp parken för ert sällskap. Du kan boka en dag och en tid som passar just er. Kolla in alla våra spännande gruppaktiviteter HÄR!

 

Bokningskalender Åhus

GRUPPER

Att dela ett äventyr betyder även att dela minnen. Ta med dina vänner och gör något ni sent kommer glömma! 

Dags att fira. Vi har den perfekta aktiviteten för dig som planerar ett barnkalas i Åhus. Hos oss blir dagen ett äventyr, ett kalas som ni kommer att minnas!  Glöm inte att födelsedagar är roliga även för vuxna, så samla vännerna och släkten uppe i trädtopparna för en annorlunda dag.

Läs mer här

Kom till oss på din möhippa eller svensexa! Vi har flera aktiviteter som passar bra för grupper eller om ni vill ge bruden / brudgummen en extra speciell utmaning under dagen. Vi kan också hjälpa till och ordna ifall ni har egna idéer på sätt att göra upplevelsen bättre för just er! T.ex. kanske ni vill ha med någon extra ledtråd till nästa aktivitet eller extra uppgift under aktiviteten.

Läs mer här

Ta med skolklassen till oss för en upplevelse som främjar elevernas gruppdynamik och samarbetsförmåga. Även på ett personligt plan utmanas elevernas viljestyrka, mod och målmedvetenhet under tiden som de har riktigt roligt tillsammans. En perfekt upplevelse att ta med klassen på!

Läs mer här

HITTA HIT

Parken ligger längst ut på Fädriften, precis vid strandkanten. Parkera på parkeringsplatserna som finns precis vid parken.

Adress: Fädriften 1

Buss
Skånetrafiken kör bussar som du kan ta till oss. Närmsta hållplatsen heter Åhus Åhusbryggan och tar ca 35 min från centrala Kristianstad.

GPS Decimal: 55.9399, 14.3195