Höghöjdsbana ÅHUS

En äventyrlig upplevelse uppe bland trädtopparna.
Genom en kombination av klättring, sport, mod och lek tar du dig fram genom olika hinder eller ziplinor som är uppspända bland höga träd.

CORONA VIRUS INFORMATION:

Vi följer myndigheters rekommendationer vilket i nuläget innebär att vi håller öppet som vanligt.

Vi på Upzone har minskat antal bokningstillfällen och kommer se till att inte för många personer vistas i parken samtidigt. 

Då vi kör förbokningar och antal platser är begränsade kommer inga stora folksamlingar samlas hos oss.
Utöver detta är hela aktiviteten utomhus och det bra att håller avstånd till varandra. 

 

SÄKERHET OCH HÄLSA FÖR VÅRA GÄSTER OCH VÅR PERSONAL PRIORITERAS. FÖLJANDE ÅTGÄRDER HAR VIDTAGITS:


- Personal som ej jobbar i drift erbjuds att jobba hemifrån.
- Personal som känner tecken på sjukdom sjukskriver sig från första symptom.
- Toaletter städas med tätare intervaller.
- Hjälmar och utrustningen desinficeras.  ( Karabinhakar )
- Vi tar bort handdukar på gemensamma toaletter och använder oss enbart av engångsservetter.

- Alla gäster få sina egna handskar som slängs efter varje användning

- Ingen i personalen har besökt ett högriskområde eller varit i kontakt med någon som besökt ett högriskområde.

 

Höghöjdsbana i Åhus

 

 

Besöker du Åhus har du havet som utsikt när du klättrar på vår höghöjdsbana. Banorna ligger nära First Camp vackert beläget mitt på stranden så känner du för det kan du svalka dig med ett dopp i havet efter din klättring. I Åhus kan du också göra Outdoor Escape Game! (NYHET 2019). Våra aktiviteter är perfekta att kombinera med en tur på nyöppnande Absolut Home som ligger i närheten av parken. 

Äventyrsklättring i höghöjdsbanan

Längd: från 125 cm    Viktgräns: 120 kilo

Äventyrsklättring är ett äventyr på 2,5 timme, där du kan komma över din höjdrädsla och lära känna dig själv i utmanade situationer.

 

Klättra från plattform till plattform 12 meter uppe bland trädtopparna, svinga dig i nät, balansera på vajrar och kasta dig ut i våra härliga linbanor. 

Hos oss på Upzone är säkerheten alltid högsta prioritet. Innan du tar dig an det spännande äventyret får du en säkerhetsgenomgång och under klättringen rör du dig hela tiden under uppsikt av våra IAPA utbildade instruktörer. Du kan slappna av och istället fokusera på att ha roligt och njuta av omgivningen!

En sak är säker, hos oss testar du dina gränser och upptäcker nya färdigheter hos dig själv, 
så tveka inte - boka nästa utmaning redan idag! 

Läs mer om våra PRISER och BANOR 

 

I Bokningskalendern nedan välj datum och tryck på TILLGÄNGLIGHET  för att boka ditt äventyr.

0046 33 411741

OBS!  Vill du komma med en större grupp, t.ex. skolklass, möhippa, svensexa eller förening? Finns det inga tider i bokningskalendern?Inga problem, vi öppnar upp parken för ert sällskap. Du kan boka en dag och en tid som passar just er. Kolla in alla våra spännande gruppaktiviteter HÄR!

Bokningskalender Åhus

GRUPPER

Att dela ett äventyr betyder även att dela minnen. Ta med dina vänner och skapa upplevelser ni sent kommer glömma! 

Dags att fira. Vi har den perfekta aktiviteten för dig som planerar ett barnkalas i Åhus. Hos oss blir dagen ett äventyr, ett kalas som ni kommer att minnas! Boka ett pedagogisk värdefull äventyr för de mindre barnen i den fina Upzone skogen med det Magiska Äventyret. Glöm inte att födelsedagar är roliga även för vuxna, så samla vännerna och släkten uppe i trädtopparna för en annorlunda dag.

Läs mer här

Kom till oss på din möhippa eller svensexa! Vi har flera aktiviteter som passar bra för grupper eller om ni vill ge bruden / brudgummen en extra speciell utmaning under dagen. Vi kan också hjälpa till och ordna ifall ni har egna idéer på sätt att göra upplevelsen bättre för just er! T.ex. kanske ni vill ha med någon extra ledtråd till nästa aktivitet eller extra uppgift under aktiviteten.

Läs mer här

Ta med skolklassen till oss för en upplevelse som främjar elevernas gruppdynamik och samarbetsförmåga. Även på ett personligt plan utmanas elevernas viljestyrka, mod och målmedvetenhet under tiden som de har riktigt roligt tillsammans. En perfekt upplevelse att ta med klassen på!

Läs mer här

HITTA HIT

Parken ligger längst ut på Fädriften, precis vid strandkanten. Parkera på parkeringsplatserna som finns precis vid parken.

Adress: Fädriften 1

Buss
Skånetrafiken kör bussar som du kan ta till oss. Närmsta hållplatsen heter Åhus Åhusbryggan och tar ca 35 min från centrala Kristianstad.

GPS Decimal: 55.9399, 14.3195