Du har inte valt någon stad.

kalmar-skovde-bli-franchise

Joina vårt team

Vi söker franchisetagare

Funderar du på att starta eget och gillar utmaningar samt, vill jobba inom äventyr- och upplevelse-branschen? Upzone Äventyrsparker, ett av Sveriges ledande företag inom höghöjdsbanor, söker franchisetagare och du kan bli en av oss!

 

Vad är Upzone?

Upzone Äventyrsparker finns just nu i Borås, Gällö, Göteborg, Kalmar, Oxelösund, Stockholm, Skövde, Ängelholm och Åhus. Vi har höghöjdsbanor på upp till 18 meter med spännande utmaningar bland trädtopparna. Med flera olika banor i varje park på olika höjder och svårighetsgrader kan alla hitta sin utmaning, oavsett om det är i vår lägsta och lättaste bana eller i vår högsta och mest utmanande. Våra gäster får klättra i nät, balansera på linor, kasta sig ut i linbanor eller klättra genom en tunnel, alltid under ett vakande öga av våra erfarna instruktörer.

Utöver höghöjdsbanor har vi även aktiviteter för stora och små grupper, exempelvis Escape Game, Combat Archery Tag och Lagkampen.  Vi har även samarbete med företag så vi kan erbjuda kanotuthyrning och Stand Up Paddle Boards. Läs mer om alla våra upplevelser här.

Vår vision

Vår vision är att vara det ledande företaget inom upplevelse- och äventyrsbranschen i norden. Vi vill att så många gäster som möjligt ska få den bästa servicen hos oss och känna sig trygga och personligt bemötta under sina upplevelser. Vi jobbar också ständigt mot att vara de säkraste anläggningarna, att hålla en fortsatt hög nivå och vara i framkant av utvecklingen när det kommer till säkerhet, samt vara en förebild för andra företag inom branschen. Därför jobbar inte Upzone bara med att driva egna parker och franchiseparker, utan vi är också medlemmar i International Adventure Park Association (IAPA) och är ett utav tre utbildningscentrum inom IAPA.

Grunden i företaget består av en driven och engagerad personal, som vill hålla en hög nivå på upplevelsen för våra gäster och har en vilja att ständigt utvecklas och bli bättre. En mentalitet som genomsyrar hela företaget från ledningsgruppen till instruktörerna i parken.

tillval-aktiviteter-vanliga-fragor-hemestertillval-aktiviteter-vanliga-fragor-hemester

Vem söker vi?

Du måste tro på vår affärsidé och på oss om du skall lyckas och trivas inom Upzonekedjan. Du måste dessutom ha en stark önskan att starta eget och viljan att göra en helhjärtad insats. Att starta eget är spännande men jobbigt – speciellt i början. Du måste känna dig engagerad för vårt koncept och du får inte vara höjdrädd. Du bör vara sportig och beredd att själv arbeta aktivt i parken. Du är ambitiös, energisk och du tror på dig själv.

Dessutom har du har en vilja att utvecklas och hålla en hög lägsta nivå inom det du gör. Du är beredd på att det är ett hårt arbete att starta eget och att det kan ta tid innan du når en stabil lönsamhet. Du är positiv och har lätt för att umgås med människor omkring dig. Du har en ordnad ekonomi och en del eget kapital. Du vet att starta eget är ett stor steg och din familj måste vara positiv till och ställa sig bakom ditt beslut.

Franchisepaketet – detta får du

• Sveriges största och snabbast växande varumärke inom höghöjdsbanebranschen.

• Automatiskt medlemskap i International Adventure Park Association, IAPA.

• Vägledning och support under uppstartsfasen, t.ex. lämplighetsbedömning av plats, design av anläggning, kontakt med professionellt och erfaret byggteam från Tyskland, val och inköp av nödvändig utrustning, rekrytering av lämplig personal.

• Upzone Franchisehandbok, där vi delar med oss av vår erfarenhet och rutiner gällande ekonomi, personalrutiner, marknadsföring, m.m. Ett komplett ”starta eget” paket med grunderna i att driva en höghöjdsbana enligt Upzone-konceptet.

• Initial utbildning via IAPA av instruktörer samt interna utbildningar inom dagliga rutiner i anläggningen och internutbildning av arbetsledare. Fortlöpande information om uppdateringar angående säkerhet och rutiner.

• Erfaren mentor på plats under de första öppet-dagarna samt löpande stöd både via telefon och på plats under säsongen.

• Synlighet på vår hemsida och i övrig nationell marknadsföring både genom annonser och event.

• Tillgång till vår bokningsportal, där alla bokningar hanteras av vår gemensamma bokningscentral i Borås – där professionell personal sköter det initiala gästbemötandet via telefon och mail samt jobbar med merförsäljning.

• Fortsatt stöd under drivandet av parken, utvärdering och utveckling av din park, samt utveckling av koncept inom koncernen.

• Områdesskydd, vi öppnar inte upp flera parker i ditt närområde.

combat-archery-tagcombat-archery-tag

Välj din Upzone-stad

Välj din närmsta stad eller den du tänkt besöka.

Jag vill inte välja stad