Upzone Skövde

 

Direkt vid Hållsdammen ligger det nya tillskottet Upzone Skövde. Mitt i en fin blandskog och nära ett naturreservat finns det 4 olika zoner att klättrar i. Hos Upzone Äventyrsparker i Skövde finns en Kidszone för de riktig små, men också en Riskzone med hinder upp till 18 meter upp i träden. En riktigt magpirrande upplevelse.

Parken har stängt för säsongen men öppnar igen våren 2022.

Aktiviteter i Skövde

På Billingen fritidsområde finns det motionsspår, mtb-spår, utomhusbad och vandringleder precis utanför knuten.
Här startar vandringsleder som bjuder på storslagna naturupplevelser, sjöar med fiske, utomhusbad med Sveriges bästa utsikt, härliga grillplatser och ett Skogsmullerike som bjuder hela familjen på äventyr. I skogen på Billingens fritidsområde finns det speciella spår för dig som kör mountainbike. På den nyanlagda asfalterade pumptrackbanan kan du på ett lekfullt sätt träna upp din teknik. Genom en pumpande rörelse driver du cykeln framåt och tränar på så sätt både balans och nya färdigheter. Gammal som ung är välkommen till parken och i pumptracken kan du förutom att cykla även åka skateboard, kickbike och inlines.

Skövde

Adress

Hållsdammen

Koordinater

56.9811, 11.3748

Upzone Äventyrsparker i Skövde ligger mitt i vackra Billingens Friluftsområde. Från Badhusrondellen i Skövde centrum följer ni skyltarna till Billingehus i ca 1,5 km. När ni kommer in i Billinges fritidsområde tar ni vänster i rondellen vid First Hotel Billingehus. Parkera vid den stora grusplanen (P Skidstadion).  När ni parkerat går ni längs med huvudvägen mot Hållsdammen. Gå på den högra sidan av vägen och följ skyltarna mot Upzone.

Västtrafiks buss 21 stannar i närheten, hållplatsen heter Billingehus och ligger ca 600 m från parken. Resan tar ca 10 min från Skövde resecentrum.

 

OBS!

Produkterna blir synliga i kalendern när de är bokningsbara. Ser du inte aktiviteten du vill boka, testa hoppa framåt i kalendern.

Boka aktiviteter i bokningskalendern

Grupper och företag gör bokningsförfrågning i kalendern – vi bekräftar därefter er förfrågan via mail

Vid problem kan ni istället skicka er förfrågan här

Searching Availability...