Upzone Skövde

 

Direkt vid Hållsdammen ligger det nya tillskottet Upzone Skövde. Mitt i en fin blandskog och nära ett naturreservat finns det 4 olika zoner att klättrar i. Hos Upzone Äventyrsparker i Skövde finns en Kidszone för de riktig små, men också en Riskzone med hinder upp till 18 meter upp i träden. En riktigt magpirrande upplevelse.

Aktiviteter i Skövde

På Billingen fritidsområde finns det motionsspår, mtb-spår, utomhusbad och vandringleder precis utanför knuten.
Här startar vandringsleder som bjuder på storslagna naturupplevelser, sjöar med fiske, utomhusbad med Sveriges bästa utsikt, härliga grillplatser och ett Skogsmullerike som bjuder hela familjen på äventyr. I skogen på Billingens fritidsområde finns det speciella spår för dig som kör mountainbike. På den nyanlagda asfalterade pumptrackbanan kan du på ett lekfullt sätt träna upp din teknik. Genom en pumpande rörelse driver du cykeln framåt och tränar på så sätt både balans och nya färdigheter. Gammal som ung är välkommen till parken och i pumptracken kan du förutom att cykla även åka skateboard, kickbike och inlines.

Borås

Adress

Vilénplan

Koordinater

57.7412, 12.9412

Upzone Äventyrspark i Borås ligger i ett mysigt skogsområde bredvid Borås Djurpark, Leo’s Lekland och Alidebergsbadet. Parkera på den stora parkeringen. Promenera sedan upp via grusvägen till vänster om Djurparkens entré, förbi Leo’s Lekland tills ni kommer till parken.

Om du åker kollektivt så ta Västtrafiks buss där närmsta hållplats heter Boråsparken och tar ca 10 min från centrala Borås. Sedan är det bara en kort promenad till parken.

Är du intresserad av fler spännande aktiviteter i området? Vi tipsar om våra fantastiska grannar här.

OBS!

Produkterna blir synliga i kalendern när de är bokningsbara. Ser du inte aktiviteten du vill boka, testa hoppa framåt i kalendern.

Boka aktiviteter i bokningskalendern

Grupper och företag gör bokningsförfrågning i kalendern – vi bekräftar därefter er förfrågan via mail

Vid problem kan ni istället skicka er förfrågan här

Searching Availability...