Escape game
 

Nu lanserar Upzone våra nya Escape Games inspirerat av Escape Rooms. 


I häftiga miljöer löser ni kluriga pussel och avkodar olika ledtrådar för att hitta skatten eller lösa mysteriet.  En adrenalinfylld och rolig aktivitet som kräver list, samarbete, kreativitet och kommunikation och som tränar er på att tänka utanför boxen. 

CAMP 357

Ni är ett gäng vänner som länge har hört myter och legender om den mystiska Upzone-skogen och nu bestämt er för att ge er in i skogen för en campingtur. Efter en dag av vandring och paddling sitter ni alla kring lägerelden och berättar skräckhistorier. Lång in på natten lyckas ni till slut somna trots de läskiga historierna och när ni vaknar morgonen efter har mardrömmarna som plågat er under natten blivit verkliga…

Inspirerade av den häftiga Escape Room-trenden har vi skruvat upp volymen och satt vår egna Upzone-prägel på spelet! Ni är nu varmt välkomna att testa vårt Outdoor Escape Game! Ni kommer bli bjudna till Camp 357 där ni får känna av den autentiska miljön och storyn vi på Upzone alltid vill komma åt!

Vår häftiga Camp 357 hittar ni i vår park! I en stämningsfull och mysig miljö har ni en timma på er att knäcka koder och lösa ledtrådarna innan ni alla är bortom räddning. För att klara detta kluriga spel krävs kvicktänkande, list och lagarbete!

 

Spela detta roliga rymningsspel tillsammans med dina  kollegor! Ni kan även utmana varandra i Battle Mode för att se vilket team som egentligen är bäst. 
Packa med en picknick och några flaskor vin, eller grilla något gott i parken efter spelet! 

 

 

  • OBS: ni kommer att ha förbundna ögon och vara fastkedjade (i      kedjor som är lätta att få av ifall det skulle behövas) under en liten del av spelet.

  • Notera att spelet spelas utomhus. Glöm ej kläder efter väder! 

  • Från 12 år 

  • Tid: 60 min

  • Mellan 2-35 deltagare ( fler än 7 deltagare spela i BATTLEMODE)

  • Kan spelas på engelska.

Kontakta oss

033 411741

Pris 2900 kr exkl. moms upp till 7 personer
därefter 200 kr exkl. moms per person

Vi kommer till er:

Pris 3900 kr exkl. moms upp till 10 personer därefter 290 kr  exkl. moms per person

OBS! Vi kommer även till er!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Booking office

boka@upzone.se     phone (+46)33 411741

weekdays: 9.00-16.00
weekends & holidays: 09:00-15:30

Opening Hours for our parks click here

Terms and conditions click here

Security at Upzone​ läs här

Terms of Use at Upzone  läs här

Copyright © Upzone 2019