Escape Game

 Åhus, Borås

Nu lanserar Upzone våra nya Escape Games inspirerat av Escape Rooms. 


I häftiga miljöer löser ni kluriga pussel och avkodar olika ledtrådar för att hitta skatten eller lösa mysteriet.  En adrenalinfylld och rolig aktivitet som kräver list, samarbete, kreativitet och kommunikation och som tränar er på att tänka utanför boxen. 

THE HIDDEN TREASURE​

Strax efter din kära väns bortgång får du ett brev där han berättar om arvet han lämnar efter sig – en stor  skatt som han kommit åt under sina resor. I brevet ligger en nyckel och en vägbeskrivning som du behöver för att kunna låsa upp kistorna och komma åt skatten.
Du samlar dina närmsta kollegor och tillsammans tar ni er an uppgiften att knäcka de mystiska gåtorna och knäcka koderna för att bryta upp skattkistorna. Men var vaksamma! För att komma åt skatten krävs kvicktänkande, list och lagarbete!

Spela detta roliga rymningsspel tillsammans med dina kollegor på er konferens/valfri anläggning eller ert företag! Ni kan även utmana varandra i Battle Mode för att se vilket agentteam som samarbetar bäst. För att lyckas med denna utmaning krävs det kommunikation, teamwork, ett lösningsorienterat tänk och en tydlig strategi. En perfekt aktivitet för att träna på att tänka utanför boxen och sätta ert lagarbete på prov.

​​

  • Tid: 60 min

  • Mellan 4-20 deltagare ( fler än 10 deltagare spelas i Battlemode

  • Kan spelas på engelska

  • Kan spelas på valfri plats hos er

  • Notera att spelet spelas utomhus. Glöm ej kläder efter väder!

Minimipris 2900 kr exkl. moms för upp till 10 personer

därefter 250 kr exkl. moms per person

Vi kan också komma till er!

Mobilt pris 3900 kr exkl. moms för upp till 10 personer

därefter 350 kr exkl. moms per person

OBS! Bokar du för alla deltagare mer än två aktiviteter få ni
10 % rabatt på hela 
beloppet!

Kontakta oss

033 411741