Höghöjdsbana Luleå

Vår längst linbana på 115 m finns i Luleå på First Camp och den ger dig en fin utsikt över Lule Älv när du susar ut på vajern.

Höghöjdsbana i Luleå

  

 

Vår längst linbana på 115 m finns i Luleå på First Camp och den ger dig en fin utsikt över Lule Älv när du susar ut på vajern. Luleå är vår nyaste anläggning som öppnade våren 2018 och här kan du också spela Combat Archery Tag, Outdoor Escape Game och Bubble Football.

Äventyrsklättring i höghöjdsbanan

 

Längd: från 125 cm   Viktgräns: 120 kilo

Äventyrsklättring är ett äventyr på 2,5 timme, där du kan komma över din höjdrädsla och lära känna dig själv i utmanade situationer.

 

Klättra från plattform till plattform 12 meter uppe bland trädtopparna, svinga dig i nät, balansera på vajrar och kasta dig ut i våra härliga linbanor. 

Hos oss på Upzone är säkerheten alltid högsta prioritet. Innan du tar dig an det spännande äventyret får du en säkerhetsgenomgång och under klättringen rör du dig hela tiden under uppsikt av våra IAPA utbildade instruktörer. Du kan slappna av och istället fokusera på att ha roligt och njuta av omgivningen!

En sak är säker, hos oss testar du dina gränser och upptäcker nya färdigheter hos dig själv, 
så tveka inte - boka nästa utmaning redan idag! 

 

I Bokningskalendern nedan välj datum och tryck på TILLGÄNGLIGHET  för att boka ditt äventyr.

0046 33 411741

OBS!  Vill du komma med en större grupp, t.ex. skolklass, möhippa, svensexa eller förening? Finns det inga tider i bokningskalendern? Inga problem, vi öppnar upp parken för ert sällskap.Du kan boka en dag och en tid som passar just er. Kolla in alla våra spännande gruppaktiviteter HÄR!

Äventyrsdag

 

Bokningskalender Luleå

CORONA VIRUS INFORMATION:

Vi följer myndigheters rekommendationer vilket i nuläget innebär att vi håller öppet som vanligt.

Vi på Upzone har minskat antal bokningstillfällen och kommer se till att inte för många personer vistas i parken samtidigt. 

Då vi kör förbokningar och antal platser är begränsade kommer inga stora folksamlingar samlas hos oss.
Utöver detta är hela aktiviteten utomhus och det bra att håller avstånd till varandra. 

 

SÄKERHET OCH HÄLSA FÖR VÅRA GÄSTER OCH VÅR PERSONAL PRIORITERAS. FÖLJANDE ÅTGÄRDER HAR VIDTAGITS:


- Personal som ej jobbar i drift erbjuds att jobba hemifrån.
- Personal som känner tecken på sjukdom sjukskriver sig från första symptom.
- Toaletter städas med tätare intervaller.
- Hjälmar och utrustningen desinficeras.  ( Karabinhakar )
- Vi tar bort handdukar på gemensamma toaletter och använder oss enbart av engångsservetter.

- Alla gäster få sina egna handskar som slängs efter varje användning

- Ingen i personalen har besökt ett högriskområde eller varit i kontakt med någon som besökt ett högriskområde.

GRUPPER

Att dela ett äventyr betyder även att dela minnen. Ta med dina vänner och skapa upplevelser ni sent kommer glömma! 

 

Dags att fira. Vi har den perfekta aktiviteten för dig som planerar ett barnkalas i Luleå. Hos oss blir dagen ett äventyr, ett kalas som ni kommer att minnas! Boka ett rolig kalas med Bubbleboll eller låt de utmana sina vänner i Combat Archery Tag arenan. Glöm inte att födelsedagar är roliga även för vuxna, så samla vännerna och släkten uppe i trädtopparna för en annorlunda dag.
Läs mer här

Kom till oss på din möhippa eller svensexa! Vi har flera aktiviteter som passar bra för grupper eller om ni vill ge bruden / brudgummen en extra speciell utmaning under dagen. Vi kan också hjälpa till och ordna om ni har egna idéer på sätt att göra upplevelsen bättre för just er. T.ex. kanske ni vill ha med någon extra ledtråd till nästa aktivitet eller extra uppgift under aktiviteten. Läs mer här

Ta med skolklassen till oss för en upplevelse som främjar elevernas gruppdynamik och samarbetsförmåga. Även på ett personligt plan utmanas elevernas viljestyrka, mod och målmedvetenhet under tiden som de har riktigt roligt tillsammans. En perfekt upplevelse att ta med klassen på!
Läs mer här

HITTA HIT

Höghöjdsbanan ligger på First Camps område. Parkera utanför receptionen, och följ sedan skyltarna förbi bommen och gå direkt till höger, så ser du parken efter ca 100 meter.
Adress: Arcusvägen 110

Buss 
Luleå Lokaltrafik kör bussar du kan ta till oss, närmsta hållplatsen heter Disponentvägen och tar ca 20 min från centrala Luleå.

GPS Decimal: 65.5943, 22.0704