Höghöjdsbana Luleå

Vår längst linbana på 115 m finns i Luleå på First Camp och den ger dig en fin utsikt över Lule Älv när du susar ut på vajern.

Höghöjdsbana i Luleå

  

 

Vår längst linbana på 115 m finns i Luleå på First Camp och den ger dig en fin utsikt över Lule Älv när du susar ut på vajern. Luleå är vår nyaste anläggning som öppnade våren 2018 och här kan du också spela Combat Archery Tag, Outdoor Escape Game och Bubble Football.

Äventyrsklättring i höghöjdsbanan

 

Ålder: från 8 år    Viktgräns: 120 kilo

Äventyrsklättring är ett äventyr på 2,5 timme, där du kan komma över din höjdrädsla och lära känna dig själv i utmanande situationer.

 

Klättra från plattform till plattform uppe bland trädtopparna upp till 12 meter i Luleå. Svinga dig i nät, balansera på vajrar och kasta dig ut i våra härliga linbanor. 

Hos oss är säkerheten prio ett och du rör dig hela tiden under uppsikt av våra utbildade instruktörer. Du kan alltså slappna av och njuta av omgivningen! Äventyret börjar med en säkerhetsgenomgång innan du med spänning och engagemang beger dig upp i våra banor. 

En sak är säker, hos oss testar du dina gränser och upptäcker nya färdigheter hos dig själv! Så tveka inte och boka nästa utmaning redan idag! 

Så tveka inte och boka nästa utmaning redan idag! Välj datum och tryck på TILLGÄNGLIGHET  för att boka ditt äventyr.

OBS!  Vill du komma med en större grupp, t.ex. skolklass, möhippa, svensexa eller förening.och det finns inga tider i bokningskalendern när ni vill besöka oss. Inga problem, vi öppnar parken extra upp för er. Kolla in alla våra spännande gruppaktiviteter HÄR!

0046 33 411741

Äventyrsdag

 

Bokningskalender Luleå

GRUPPER

Att dela ett äventyr betyder även att dela minnen. Ta med dina vänner och skapa upplevelser ni sent kommer glömma! 

 

Dags att fira. Vi har den perfekta aktiviteten för dig som planerar ett barnkalas i Luleå. Hos oss blir dagen ett äventyr, ett kalas som ni kommer att minnas! Boka ett rolig kalas med Bubbleboll eller låt de utmana sina vänner i Combat Archery Tag arenan. Glöm inte att födelsedagar är roliga även för vuxna, så samla vännerna och släkten uppe i trädtopparna för en annorlunda dag.

Kom till oss på din möhippa eller svensexa! Vi har flera aktiviteter som passar bra för grupper eller om ni vill ge bruden / brudgummen en extra speciell utmaning under dagen. Vi kan också hjälpa till och ordna om ni har egna idéer på sätt att göra upplevelsen bättre för just er. T.ex. kanske ni vill ha med någon extra ledtråd till nästa aktivitet eller extra uppgift under aktiviteten.

Ta med skolklassen till oss för en upplevelse som främjar elevernas gruppdynamik och samarbetsförmåga. Även på ett personligt plan utmanas elevernas viljestyrka, mod och målmedvetenhet under tiden som de har riktigt roligt tillsammans. En perfekt upplevelse att ta med klassen på!

HITTA HIT

Höghöjdsbanan ligger på First Camps område. Parkera utanför receptionen, och följ sedan skyltarna förbi bommen och gå direkt till höger, så ser du parken efter ca 100 meter.
Adress: Arcusvägen 110

Buss 
Luleå Lokaltrafik kör bussar du kan ta till oss, närmsta hållplatsen heter Disponentvägen och tar ca 20 min från centrala Luleå.

GPS Decimal: 65.5943, 22.0704

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Copyright © Upzone 2019

Bokningscentralen

boka@upzone.se     tel 033 411741

onsdag , torsdag och fredag: 09:00- 12:00

Öppettider för parkerna läs här

Köpevillkor / Bokningsvillkor läs här

Säkerhet hos Upzone läs här
 

Användarvillkor hos Upzone läs här