UPZONE ÄVENTYRSPARK LULEÅ

Susa ut på linbanor med utsikt över Lule Älv när du klättrar på våra höghöjdsbanor i Karlsvik, Luleå. Här finns flera aktiviteter som passar både familjen, kompisgänget och företagseventet. Varför inte kombinera flera aktiviteter för en heldag av nya upplevelser?

DSC_8364.jpg

go find an adventure

Upzone Äventyrspark i Luleå hittar du på First Camp område med närhet både till Kolarens Café och Niporna friluftsbad. Högst upp i trädtopparna och på vår längsta linbana på 115 meter på höghöjdsbanan få ni en fantastisk utsikt över Lule Älv. Här kan ni också spela Combat Archery Tag, Bubble Ball och Escape Game. 

 

Hos oss är ni välkomna oavsett om ni ska vara med på äventyret eller bara vill titta på.

I parken i Luleå finns flera bänkar som går att sitta och fika vid.
Dessa får gärna användas av alla våra besökare, och har ni inte med er egen fika rekommenderar vi varmt ett besök på Kolarens Café.

DSC_8364.jpg

Välj ditt äventyr

Äventyrsklättring

 2,5 h

Klättra, svinga dig i nät, balansera på vajrar och kasta dig ut i våra linbanor uppe bland trädtopparna.  

Amazing Race

1 - 2 h

Nu lanserar Upzone vårt nya Amazing Race! I detta unika spel tar ni rollen som grupper av hemliga agenter vars mål är att slå de andra grupperna och finna den försvunna diamanten  

Combat Archery Tag

1 - 2  h

Combat Archery Tag är en blandning mellan paintball, bågskytte och dodgeball. En rolig gruppaktivitet som kan spelas både utom- och inomhus. 

Camp 357

  1 h

Inspirerat av Escape rooms. I häftig utomhusmiljö får ni 1 timme på er att knäcka koder och lösa ledtrådar - innan allt är för sent.

HITTA TILL OSS

Höghöjdsbanan ligger på First Camps område. Parkera utanför receptionen, och följ sedan skyltarna förbi bommen och gå direkt till höger, så ser du parken efter ca 100 meter.

 

Besöksadress: 

Arcusvägen 110, 975 94, Luleå

Res kollektivt:

Om du vill åka kollektivt är närmsta hållplatsen Disponentvägen, Karlsvik. Därifrån är det ca 5 minuter gång till oss.