Höghöjdsbana KALMAR

En äventyrlig upplevelse uppe bland trädtopparna.
Genom en kombination av klättring, sport, mod och lek tar du dig fram genom olika hinder eller ziplinor som är uppspända bland höga träd.

 

Höghöjdsbana i Kalmar

 

 

Besöker du vår höghöjdsbana i Kalmar har du havet som utsikt när du klättrar. Banorna ligger bredvid First Camp, vackert beläget nära stranden, vilket ger möjligheter till ett svalkande dopp i havet efter din klättring. I Kalmar har anläggningen många linbanor och ziplines integrerat i banorna.

Äventyrsklättring i höghöjdsbanan

Längd: från 100 cm   Viktgräns: 120 kilo

Äventyrsklättring är ett äventyr på 2,5 timme, där du kan komma över din höjdrädsla och lära känna dig själv i utmanade situationer.

 

Klättra från plattform till plattform 12 meter uppe bland trädtopparna, svinga dig i nät, balansera på vajrar och kasta dig ut i våra härliga linbanor. 

Hos oss på Upzone är säkerheten alltid högsta prioritet. Innan du tar dig an det spännande äventyret får du en säkerhetsgenomgång och under klättringen rör du dig hela tiden under uppsikt av våra IAPA utbildade instruktörer. Du kan slappna av och istället fokusera på att ha roligt och njuta av omgivningen!

En sak är säker, hos oss testar du dina gränser och upptäcker nya färdigheter hos dig själv, 
så tveka inte - boka nästa utmaning redan idag! 
Läs mer om våra PRISER och BANOR

 

I Bokningskalendern nedan välj datum och tryck på TILLGÄNGLIGHET  för att boka ditt äventyr.

0046 33 411741

OBS!  Vill du komma med en större grupp, t.ex. skolklass, möhippa, svensexa eller förening? Finns det inga tider i bokningskalendern?Inga problem, vi öppnar upp parken för ert sällskap. Du kan boka en dag och en tid som passar just er. Kolla in alla våra spännande gruppaktiviteter HÄR!

Bokningskalender Kalmar

GRUPPER

Att dela ett äventyr betyder även att dela minnen. Ta med dina vänner och skapa upplevelser ni sent kommer glömma! 

Dags att fira. Vi har den perfekta aktiviteten för dig som planerar ett barnkalas i Kalmar. Hos oss blir dagen ett äventyr, ett kalas som ni kommer att minnas! Glöm inte att födelsedagar är roliga även för vuxna, så samla vännerna och släkten uppe i trädtopparna för en annorlunda dag.

Kom till oss på din möhippa eller svensexa! Vi har flera aktiviteter som passar bra för grupper eller om ni vill ge bruden / brudgummen en extra speciell utmaning under dagen. Vi kan också hjälpa till och ordna ifall ni har egna idéer på sätt att göra upplevelsen bättre för just er! T.ex. kanske ni vill ha med någon extra ledtråd till nästa aktivitet eller extra uppgift under aktiviteten.

Ta med skolklassen till oss för en upplevelse som främjar elevernas gruppdynamik och samarbetsförmåga. Även på ett personligt plan utmanas elevernas viljestyrka, mod och målmedvetenhet under tiden som de har riktigt roligt tillsammans. En perfekt upplevelse att ta med klassen på!

HITTA HIT

Parken ligger längst ut på Stensövägen precis bredvid First Camp. Parkera på parkeringsplatserna som finns precis vid First Camp. Gå igenom campingområdet mot löparspåret. Fortsätt i spåret så är du snart framme vid anläggningen. Alternativ parkera vid Håmmeg och gå över bron mot Minigolfbanan och badplatsen Flundran. När du kommer fram till löparspåret så fortsätter du i samma riktning tills du kommer fram till anläggningen.

Buss
Information kommer snart