Höghöjdsbana KALMAR

En äventyrlig upplevelse uppe bland trädtopparna.
Genom en kombination av klättring, sport, mod och lek tar du dig fram genom olika hinder eller ziplinor som är uppspända bland höga träd.

 

Höghöjdsbana i Kalmar

 

 

Besöker du Kalmar har du havet som utsikt när du klättrar på vår höghöjdsbana. Banorna ligger bredvid First Camp vackert beläget nära stranden så känner du för det kan du svalka dig med ett dopp i havet efter din klättring. I Kalmar har anläggningen många linbanor och ziplines integrerat i banorna. I Kalmar kan du också göra Outdoor Escape Game Camp 357! ( NYHET 2019 ). 

Äventyrsklättring i höghöjdsbanan

Ålder: från 4 år    Viktgräns: 120 kilo

Äventyrsklättring är ett äventyr på 2,5 timme, där du kan komma över din höjdrädsla och lära känna dig själv i utmanade situationer.

 

Klättra från plattform till plattform uppe bland trädtopparna upp till 12 meter i Kalmar. 
Svinga dig i nät, balansera på vajrar och kasta dig ut i våra härliga linbanor. 

Hos oss är säkerheten prio ett och du rör dig hela tiden under uppsikt av våra utbildade instruktörer. Du kan alltså slappna av och njuta av omgivningen! Äventyret börjar med en säkerhetsgenomgång innan du med spänning och engagemang beger dig upp i våra banor. 

En sak är säker, hos oss testar du dina gränser och upptäcker nya färdigheter hos dig själv! Så tveka inte och boka nästa utmaning redan idag! 

Så tveka inte och boka nästa utmaning redan idag! Välj datum och tryck på TILLGÄNGLIGHET  för att boka ditt äventyr.

0046 33 411741

OBS!  Vill du komma med en större grupp, t.ex. skolklass, möhippa, svensexa eller förening.och det finns inga tider i bokningskalendern när ni vill besöka oss. Inga problem, vi öppnar parken extra upp för er. Kolla in alla våra spännande gruppaktiviteter HÄR!

Bokningskalender Kalmar

GRUPPER

Att dela ett äventyr betyder även att dela minnen. Ta med dina vänner och skapa upplevelser ni sent kommer glömma! 

Dags att fira. Vi har den perfekta aktiviteten för dig som planerar ett barnkalas i Kalmar. Hos oss blir dagen ett äventyr, ett kalas som ni kommer att minnas! Glöm inte att födelsedagar är roliga även för vuxna, så samla vännerna och släkten uppe i trädtopparna för en annorlunda dag.

Kom till oss på din möhippa eller svensexa! Vi har flera aktiviteter som passar bra för grupper eller om ni vill ge bruden / brudgummen en extra speciell utmaning under dagen. Vi kan också hjälpa till och ordna ifall ni har egna idéer på sätt att göra upplevelsen bättre för just er! T.ex. kanske ni vill ha med någon extra ledtråd till nästa aktivitet eller extra uppgift under aktiviteten.

Ta med skolklassen till oss för en upplevelse som främjar elevernas gruppdynamik och samarbetsförmåga. Även på ett personligt plan utmanas elevernas viljestyrka, mod och målmedvetenhet under tiden som de har riktigt roligt tillsammans. En perfekt upplevelse att ta med klassen på!

HITTA HIT

Parken ligger längst ut på Stensövägen precis bredvid First Camp. Parkera på parkeringsplatserna som finns precis vid First Camp. Gå igenom campingområdet mot löparspåret. Fortsätt i spåret så är du snart framme vid anläggningen. Alternativ parkera vid Håmmeg och gå över bron mot Minigolfbanan och badplatsen Flundran. När du kommer fram till löparspåret så fortsätter du i samma riktning tills du kommer fram till anläggningen.

Buss
Information kommer snart

 
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Copyright © Upzone 2019

Bokningscentralen

boka@upzone.se     tel 033 411741

onsdag , torsdag och fredag: 09:00- 12:00

Öppettider för parkerna läs här

Köpevillkor / Bokningsvillkor läs här

Säkerhet hos Upzone läs här
 

Användarvillkor hos Upzone läs här