HÖGHÖJDSBANA

Borås, Ängelholm, Luleå,

Kalmar och Åhus

Upzones höghöjdsbana är en spännande upplevelse för din förening. ​Denna aktivitet är på 2,5 timmar - inklusive lån av utrustning, säkerhetsinstruktion och klättring i de banor som finns i parken. Alla banor har olika svårighetsgrader samt längdgränser.

Under instruktionen får deltagarna lära sig hur de klättrar och säkrar sig med CliC-iT® karbinhakar. Här kan du läsa mer om säkerheten på Upzone. Om föreningsmedlemmarna är kortare än 145 cm, måste en vuxen (per 3 barn) finnas med antingen på marken eller klättra med i banorna. 

Alla klättrande deltagare ska skriva under användarvillkoren som skickas ut med bokningsbekräftelsen. Om någon föreningsmedlem är under 18 år behöver personen få målsmans underskrift. Skriv ut hemma - så kan ni läsa igenom i lugn och ro. Ta med användarvillkoren och lämna in dem i parken vid incheckningen.

Ni kan boka online i varje parks enskilda bokningskalender här: Borås, Ängelholm, Luleå, Åhus och Kalmar. 

 

Priser

395kr/person, deltagare under 145cm betalar endast 295kr/person.

Förening

Vill du uppleva ett äventyr på hög nivå tillsammans med din förening? Vi har aktiviteter för grupper på 2-300 personer. På denna sida kan du läsa mer om de olika upplevelserna.

Escape game
CAMP 357

Ni är ett gäng vänner som länge har hört myter och legender om den mystiska Upzone-skogen. Ni har nu bestämt er för att ge er in i skogen för en campingtur. Efter en dag av vandring och paddling sitter ni alla kring lägerelden och berättar skräckhistorier. Långt in på natten lyckas ni till slut somna, trots de läskiga historierna. När ni vaknar morgonen därpå har mardrömmarna som plågat er under natten blivit verkliga...

Inspirerade av den häftiga Escape Room-trenden har vi skruvat upp volymen och satt vår egen Upzone-prägel på spelet. Ni är nu varmt välkomna att testa vårt Outdoor Escape Game. I en stämningsfull  miljö har ni en timme på er att knäcka koder och lösa ledtrådar - innan ni alla är bortom räddning. För att klara detta kluriga spel krävs snabbt tänkande, list och lagarbete!

 

Om du vill kan du även utmana vänner, familj och kollegor i Battle Mode - för att se vilket team som egentligen är bäst. Ni kan även ha picknick eller grilla något gott i parken efter spelet. Eller så kan vi komma vi till er fest och/eller aktivitet.

 

OBS: Ni kommer att ha förbundna ögon och vara fastkedjade
(i kedjor som är lätta att ta av om det skulle behövas) under en liten del av spelet.

 • Från 12 år 

 • Tid: 60 min

 • Mellan 2-35 deltagare (fler än 7 deltagare spelas i Battle Mode)

 • Kan spelas på engelska

 • Kan spelas på valfri plats hos er

 • Notera att spelet spelas utomhus. Glöm ej kläder efter väder! 

Minimipris 2900 kr för upp till 10 deltagare,

därefter 250 kr/person

Vi kan också komma till er!

Mobilt pris 3900 kr för upp till 10 personer

därefter 350kr/person

COMBAT ARCHERY TAG

Inte så förtjust i höjder? Gör då detta adrenalinfyllda lagäventyr istället!

 

Beväpnade med pil och båge tävlar ni mot varandra i lag i tre olika deltävlingar. Samla poäng i prickskytte, Capture the Flag och Last Team Standing. Se vilket lag som samarbetar bäst.

Ni kan spela Combat Archery Tag i våra arenor,  i sporthall eller på gräsplanen hos er. Vi är flexibla med uppläget. 

Kan spelas direkt i våra parker Borås, Ängelholm , Skövde Luleå. Men kan även spelas mobilt  eller i andra städer där ni befinner er.  Fyll gärna i vår bokningsförfrågan.

Escape game
The Hidden Treasure

Käre vän,
Om du läser detta har jag tagit mitt sista andetag och jag vill anförtro dig med min djupaste hemlighet. I min ägo har jag fem skattkistor som jag kommit åt under mina resor som ung.
Jag lämnar dig med en vägbeskrivning till platsen jag gömt kistorna på och en nyckel som du behöver för att komma åt skatten.
Kom ihåg att jag alltid vakar över dig...

Strax efter din kära väns bortgång får du ett brev där han berättar om arvet han lämnar efter sig – en stor  skatt som han kommit åt under sina resor.
I brevet ligger en nyckel och en vägbeskrivning som du behöver för att kunna låsa upp kistorna och komma åt skatten.
Du samlar dina närmsta vänner och tillsammans tar ni er an uppgiften att knäcka de mystiska gåtorna och knäcka koderna för att bryta upp skattkistorna. Men var vaksamma! För att komma åt skatten krävs kvicktänkande, list och lagarbete!

Spela detta roliga rymningsspel tillsammans med vänner, familj och kollegor! Ni kan även utmana varandra i Battle Mode för att se vilket team som egentligen är bäst. 

 • Från 15 år ( från 12 år i vuxet sällskap)

 • Tid: 60 min

 • Mellan 4-20 deltagare ( fler än 10 deltagare spelas i BATTLEMODE )

 • Kan spelas på engelska

 • Kan spelas på valfri plats hos er

 • Notera att spelet spelas utomhus. Glöm ej kläder efter väder!

Minimipris 2900 kr för upp till 10 personer därefter 250 kr per person

Vi kan också komma till er! 

Mobilt pris 3900 kr för upp till 10 personer

därerfter 350 kr per person

AMAZING RACE

NYHET 2019

Nu lanserar Upzone vårt nya Amazing Race! I detta unika spel tar ni rollen som grupper av hemliga agenter vars mål är att slå de andra grupperna och finna den försvunna diamanten först. Men för att hitta den måste ni först göra en resa runt världen där ni i sex olika länder ska lösa flera kluriga uppgifter vilket ger er ledtrådar som ska leda er till vart diamanten är gömd.

 

De utmaningar ni möter i de olika länderna är inspirerade av Escape Rooms och testar både den fysiska och mentala förmågan. För att lyckas ta sig igenom detta spel och ha en chans att vinna krävs kvicktänkthet, kommunikation och framförallt teamwork då samarbete är avgörande för att ta sig an de olika uppgifter ni kommer mötas av!

 

De slutgiltiga vinnarna är de som finner diamanten först och belönas med både äran och en överraskning! 

För stora grupper spelas Amazing Race i olika världar vilket även betyder att mer än ett lag har chansen att hitta diamanten och koras som vinnare.

 • Mellan 20-300 deltagare

 • Tid: 1 - 1,5 timmar beroende på gruppstorlek och önskemål

 • Kan spelas hos oss eller valfri plats inom och utomhus

 • kan spelas på engelska

 • kan delas upp i flera kortare delmoment under en konferens

Priser

3900 kr upp till 10 deltagare,

därefter 350kr/person 

0046 33 411741