HÖGHÖJDSBANA 

Upzone är en fantastisk aktivitet för eran förening. 

​Ni får 2,5 timmars äventyr - inklusive lån av utrustning, säkerhetsinstruktion och klättring på 4 -6 banor beroende på vilken park ni välja.  

Alla banor är på olika svårighetsgrader beroende på ålder och gruppstorlek i våra fina höghöjdsbanor i Borås, Ängelholm, Luleå och Åhus. 

Alla deltagare får under instruktionen lära sig hur man klättrar och säkrar sig med CliC-iT® karbinhakar.
Läs mer om säkerheten på Upzone här

För föreningsmedlemmar 8-10 år så måste en vuxen ansvara över och klättra tillsammans med max 3 barn. .

Alla klättrande deltagare skall skriva under ett Användarvändar villkor som skickas ut med bokningsbekräftelse. 
Vänligen skriv ut och be alla föreningsmedlemmar ta hem till målsman för underskrift. 

Ta med Användarvillkoren och lämna in dem i parken vid incheckingen.

Boka du era platser online i respektive bokningskalender under respektive stad Borås, Ängelholm, Luleå, Åhus och Kalmar, kan ni boka era platser för endast 395 kr per person. Deltagare under 145 cm betalas endast 295 kr. 

COMBAT ARCHERY TAG

Escape game
CAMP 357

Ni är ett gäng vänner som länge har hört myter och legender om den mystiska Upzone-skogen och nu bestämt er för att ge er in i skogen för en campingtur. Efter en dag av vandring och paddling sitter ni alla kring lägerelden och berättar skräckhistorier. Lång in på natten lyckas ni till slut somna trots de läskiga historierna och när ni vaknar morgonen efter har mardrömmarna som plågat er under natten blivit verkliga…

Inspirerade av den häftiga Escape Room-trenden har vi skruvat upp volymen och satt vår egna Upzone-prägel på spelet! Ni är nu varmt välkomna att testa vårt Outdoor Escape Game! Ni kommer bli bjudna till Camp 357 där ni får känna av den autentiska miljön och storyn vi på Upzone alltid vill komma åt!

Vår häftiga Camp 357 hittar ni i vår park! I en stämningsfull och mysig miljö har ni en timma på er att knäcka koder och lösa ledtrådarna innan ni alla är bortom räddning. För att klara detta kluriga spel krävs kvicktänkande, list och lagarbete!

 

Spela detta roliga rymningsspel tillsammans med vänner, familj och kollegor! Ni kan även utmana varandra i Battle Mode för att se vilket team som egentligen är bäst. 
Packa med en picknick och några flaskor vin, eller grilla något gott i parken efter spelet! 

 

 

 • OBS: ni kommer att ha förbundna ögon och vara fastkedjade (i      kedjor som är lätta att få av ifall det skulle behövas) under en liten del av spelet.

 • Från 12 år 

 • Tid: 60 min

 • Mellan 2-35 deltagare ( fler än 7 deltagare spelas i BATTLEMOD )

 • Kan spelas på engelska

 • Kan spelas på valfri plats hos er

 • Notera att spelet spelas utomhus. Glöm ej kläder efter väder! 

Minimipris 2900 kr för upp till 10 deltagare

därefter 250 kr per person

Vi kan också komma till er!

Mobilt pris 3900 kr för upp till 10 personer

därefter 350 kr per person

Inte så förtjust i höjder? Gör då detta adrenalinfyllda lagäventyr istället!

 

Beväpnade med pil och båge tävlar ni mot varandra i lag i tre olika deltävlingar. Samla poäng i prickskytte, Capture the Flag och Last Team Standing.

Se vilket lag som samarbetar bäst.

Ni kan spela Combat Archery Tag i våra arenor eller  i sporthallen/ gräsplanen hos er.
Vi är flexibla med uppläget. 

Kan spelas direkt i våra parker Borås, Ängelholm , Skövde Luleå. Men kan även spelas mobilt  eller i andra städer där ni befinner er.  Fyll gärna i vår bokningsförfrågning.

Escape game
The Hidden Treasure

Käre vän,
Om du läser detta har jag tagit mitt sista andetag och jag vill anförtro dig med min djupaste hemlighet. I min ägo har jag fem skattkistor som jag kommit åt under mina resor som ung.
Jag lämnar dig med en vägbeskrivning till platsen jag gömt kistorna på och en nyckel som du behöver för att komma åt skatten.
Kom ihåg att jag alltid vakar över dig...

Strax efter din kära väns bortgång får du ett brev där han berättar om arvet han lämnar efter sig – en stor  skatt som han kommit åt under sina resor.
I brevet ligger en nyckel och en vägbeskrivning som du behöver för att kunna låsa upp kistorna och komma åt skatten.
Du samlar dina närmsta vänner och tillsammans tar ni er an uppgiften att knäcka de mystiska gåtorna och knäcka koderna för att bryta upp skattkistorna. Men var vaksamma! För att komma åt skatten krävs kvicktänkande, list och lagarbete!

Spela detta roliga rymningsspel tillsammans med vänner, familj och kollegor! Ni kan även utmana varandra i Battle Mode för att se vilket team som egentligen är bäst. 

 • Från 15 år ( från 12 år i vuxet sällskap)

 • Tid: 60 min

 • Mellan 4-20 deltagare ( fler än 10 deltagare spelas i BATTLEMODE )

 • Kan spelas på engelska

 • Kan spelas på valfri plats hos er

 • Notera att spelet spelas utomhus. Glöm ej kläder efter väder!

Minimipris 2900 kr för upp till 10 personer därefter 250 kr per person

Vi kan också komma till er! 

Mobilt pris 3900 kr för upp till 10 personer

därerfter 350 kr per person

AMAZING RACE

NYHET 2019

Nu lanserar Upzone vårt nya Amazing Race! I detta unika spel tar ni rollen som grupper av hemliga agenter vars mål är att slå de andra grupperna och finna den försvunna diamanten först. Men för att hitta den måste ni först göra en resa runt världen där ni i sex olika länder ska lösa flera kluriga uppgifter vilket ger er ledtrådar som ska leda er till vart diamanten är gömd.

 

De utmaningar ni möter i de olika länderna är inspirerade av Escape Rooms och testar både den fysiska och mentala förmågan. För att lyckas ta sig igenom detta spel och ha en chans att vinna krävs kvicktänkthet, kommunikation och framförallt teamwork då samarbete är avgörande för att ta sig an de olika uppgifter ni kommer mötas av!

 

De slutgiltiga vinnarna är de som finner diamanten först och belönas med både äran och en överraskning! 

För stora grupper spelas Amazing Race i olika världar vilket även betyder att mer än ett lag har chansen att hitta diamanten och koras som vinnare.

 • Mellan 20-300 deltagare

 • Tid: 1 - 1,5 timmar beroende på gruppstorlek och önskemål

 • Kan spelas hos oss eller valfri plats inom och utomhus

 • kan spelas på engelska

 • kan delas upp i flera kortare delmoment under en konferens

Pris 3900 kr upp till 10 deltagare därefter 350 kr per person 

0046 33 411741