Escape game - Borås

2019 lanserades Upzones Escape Games.
Går att spela i Upzoneparken, i tält, vindskydd, skog eller annan utemiljö.

Escape game
CAMP 357

Ni är ett gäng vänner som länge har hört myter och legender om den mystiska Upzone-skogen. Ni har nu bestämt er för att ge er in i skogen för en campingtur. Efter en dag av vandring och paddling sitter ni alla kring lägerelden och berättar skräckhistorier. Långt in på natten lyckas ni till slut somna, trots de läskiga historierna. När ni vaknar morgonen därpå har mardrömmarna som plågat er under natten blivit verkliga...

Inspirerade av den häftiga Escape Room-trenden har vi skruvat upp volymen och satt vår egna Upzone-prägel på spelet. Ni är nu varmt välkomna att testa vårt Outdoor Escape Game. I en stämningsfull  miljö har ni en timme på er att knäcka koder och lösa ledtrådar - innan ni alla är bortom räddning. För att klara detta kluriga spel krävs snabbt tänkande, list och lagarbete!

 

Om du vill kan du även utmana vänner, familj och kollegor i Battle Mode - för att se vilket team som egentligen är bäst. Ni kan även ha picknick eller grilla något gott i parken efter spelet. Eller så kan vi komma vi till er fest och/eller aktivitet.

 

OBS: Ni kommer att ha förbundna ögon och vara fastkedjade
(i kedjor som är lätta att ta av om det skulle behövas) under en liten del av spelet.

 • Från 12 år i vuxet sällskap

 • Tid: 60 min

 • Mellan 2-14 deltagare (fler än 7 deltagare spelas i Battle Mode)

 • Kan spelas på engelska

 • Kan spelas på valfri plats

 • Notera att spelet spelas utomhus. Glöm ej kläder efter väder! 

Pris: Upp till 5 personer - 1.450kr. Därefter 290kr/person.

Vi kan också komma till er! 

Mobilt pris 3.900kr för upp till 10 personer. Därefter 350kr/person.

 

Escape game
The Hidden Treasure

Käre vän,
Om du läser detta har jag tagit mitt sista andetag och jag vill anförtro dig med min djupaste hemlighet. I min ägo har jag fem skattkistor som jag kommit åt under mina resor som ung. 
Jag lämnar dig med en vägbeskrivning till platsen jag gömt kistorna på, och en nyckel som du behöver för att komma åt skatten. Kom ihåg att jag alltid vakar över dig...

Strax efter din kära väns bortgång får du ett brev där han berättar om arvet han lämnar efter sig – en stor skatt som han kommit åt under sina resor. I brevet ligger en nyckel och en vägbeskrivning som du behöver för att kunna låsa upp kistorna och komma åt skatten. Du samlar dina närmsta vänner och tillsammans tar ni er an uppgiften att knäcka de mystiska gåtorna och knäcka koderna för att bryta upp skattkistorna. Men var vaksamma! För att komma åt skatten krävs kvicktänkande, list och lagarbete.

Spela detta roliga rymningsspel tillsammans med vänner, familj eller kollegor! Ni kan även utmana varandra i Battle Mode för att se vilket team som egentligen är bäst. 

 • Från 15 år (12 år i vuxet sällskap)

 • Tid: 60 min

 • Mellan 4-20 deltagare (fler än 10 deltagare spelas i Battle Mode)

 • Kan spelas på engelska

 • Kan spelas på valfri plats hos er

 • Notera att spelet spelas utomhus. Glöm ej kläder efter väder! 

Minimipris 2.900kr för upp till 10 personer,

därefter 250kr/person

Vi kan också komma till er!

Mobilt pris 3.900kr för upp till 10 personer,

därefter 290kr/person