En nordisk höjdare

Äventyrsklättring i våra höghöjdsbanor är ett äventyr på 2,5 timme – under äventyret får du uppleva höga höjder, klättra, balansera och åka linbana bland trädtopparna.
En rolig utmaning där alla kan klättra på sin egen nivå. Så det är helt okej om någon av er är lite rädd för höjder – vi på Upzone kommer ta väl hand om er.

I alla våra parker har vi olika zoner som markerar höjden och svårighetsgraden. Alla zoner innehåller ett flertal olika hinder eller långa ziplines som är uppspända mellan träden.
Våra ziplines kan varierar mellan 20 – 140 meter beroende på avstånd mellan träden. Sammanlagt finns över flera hundra meter linbanor i en park.

Beroende på skogen och själva omgivningen är alla parker unikt utformade och liknar ingen av de andra Upzoneparkerna. Varför inte göra en turné och besöka alla våra spännande parker?

Se vad våra olika städer erbjuder
utbildningar-hemsterutbildningar-hemster

 

Har ni inget planerat i sommar och planerar på en svemester. Kom gärna förbi någon av våra parker här finns det aktiviteter som passar allihopa. Det finns allt mellan klättring, balansering och zipline samt en massa andra roliga aktiviteter. Är ni sedan sugna att varva ner och bara umgås utomhus boka gärna eventtältet som en avslutning på din aktivitet. Ni är varmt välkomna att klättra hos oss på Upzone och utforska ett nytt äventyr här i sommar!

 

 

 

Har du övriga frågor eller vill boka via mejl eller telefon istället? Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper gärna till!

Vi svarar regelbundet via mail boka@upzone.se. Välkommen på ett äventyr!