Äventyrspark BORÅS

En äventyrlig upplevelse uppe bland trädtopparna.
Genom en kombination av klättring, sport, mod och lek tar du dig fram genom olika hinder eller ziplinor som är uppspänd bland höga träd.

Välj bland fler äventyr

Lagtävling

Make this yours. Add images, text and links, or connect data from your collection.

The hidden treasure

Make this yours. Add images, text and links, or connect data from your collection.

Det magiska äventyret

Boka ett pedagogisk värdefull äventyr för de mindre barnen i den fina
Upzone skogen

Big Swing

Make this yours. Add images, text and links, or connect data from your collection.

Amazing race

Make this yours. Add images, text and links, or connect data from your collection.

Gladiator

Make this yours. Add images, text and links, or connect data from your collection.

Bokningskalender Borås

Dags att fira. Vi har den perfekta aktiviteten för dig som planerar ett barnkalas i Borås. Hos oss blir dagen ett äventyr, ett kalas som ni kommer att minnas! Boka ett pedagogisk värdefull äventyr för de mindre barnen i den fina Upzone skogen med det Magiska Äventyret eller låt de utmana sina vänner i Combat Archery Tag arenan. Glöm inte att födelsedagar är roliga även för vuxna, så samla vännerna och släkten uppe i trädtopparna för en annorlunda dag.

Kom till oss på din möhippa eller svensexa! Vi har flera aktiviteter som Combat Archery Tag och Escape Game passar bra för grupper eller om ni vill ge bruden / brudgummen en extra speciell utmaning under dagen. Vi kan också hjälpa till och ordna om ni har egna idéer på sätt att göra upplevelsen bättre för just er! T.ex. kanske ni vill ha med någon extra ledtråd till nästa aktivitet eller extra uppgift under aktiviteten.

Ta med skolklassen till oss för en upplevelse som främjar elevernas gruppdynamik och samarbetsförmåga. Även på ett personligt plan utmanas elevernas viljestyrka, mod och målmedvetenhet under tiden som de har riktigt roligt tillsammans. En perfekt upplevelse att ta med klassen på. Vi har aktiviteter på hög höjd men även på marken.

HITTA HIT

Vi ligger brevid Borås Djurpark. Parkera på den stora parkeringen, och promenera sedan upp via grusvägen till det lilla skogspartiet till vänster om Djurparkens entré.

Adress: Vilénplan

Buss

Västtrafik kör bussar som man kan ta till oss. Närmsta hållplatsen heter Boråsparken och tar
ca 10 min från centrala Borås.

GPS Decimal: 57.7412, 12.9412

 

Äventyrsklättring i Höghöjdsbana

 

Ålder: från 6 år (gäller Funzone)    Viktgräns: 120 kilo

Äventyrsklättring är ett äventyr på 2,5 timme där du kan komma över din höjdrädsla och lära känna dig själv i utmanade situationer. Klättra från plattform till plattform uppe bland trädtopparna upp till 11 meter i Borås. Svinga dig i nät, balansera på vajrar och kasta dig ut i våra härliga linbanor. 

Hos oss är säkerheten prio ett och du rör dig hela tiden under uppsikt av våra utbildade instruktörer. Du kan alltså slappna av och njuta av omgivningen! Äventyret börjar med en säkerhetsgenomgång innan du med spänning och engagemang beger dig upp i våra banor. 

En sak är säker, hos oss testar du dina gränser och upptäcker nya färdigheter hos dig själv!

Så tveka inte och boka nästa utmaning redan idag! Välj datum och tryck på TILLGÄNGLIGHET  för att boka ditt äventyr.

Äventyrsklättring

2,5 timmar

Klättra från plattform till plattform uppe bland trädtopparna upp till 11 meter i Borås. Svinga dig i nät, balansera på vajrar och kasta dig ut i våra härliga linbanor. 

Camp 357

1 timme

 I en stämningsfull och mysig miljö har ni en timma på er att knäcka koder och lösa ledtrådarna innan ni alla är bortom räddning. 

Capture Flag

1 timme 

Combat Archery Tag är en blandning mellan paintball, bågskytte och dodgeball. En rolig lagsport i fantastisk miljö.