DET MAGISKA ÄVENTYRET 

Från 4-7 år

Ojojoj, det är trubbel i Upzones magiska skog! En ruggig storm har dragit in och skapat massor av problem bland skogens alla invånare. Nu behöver de er hjälp för att kunna ställa allt till rätta...

Tillsammans med de magiska vännerna: ugglan, ankan och kaninen ska ni ut på ett äventyr i den förtrollande Upzone-skogen för att lösa deras problem från nattens oväder. Som belöning från djuren för ert tappra mod får ni kartdelar som leder er till Alvens hus där han belönar er med en stor skatt! Men detta är inte allt - för att nå skatten måste ni ta er över det stora träsket för att hitta nyckeln till huset!

 

Äventyret pågår i ca. 1 timme. Ni har tillgång till vårt kalastält samt grillplats i skogen i ca. 30 minuter innan starten av äventyret och 1 timmar efter äventyret slut. 

 

Totalt ca. 2,5 timmar. 

 

Pris: Minimum 1490 kr (upp till 10 barn) därefter 149 kr per barn

 

Ni kan ta med er tårta och korv med bröd samt en överraskning till barnen som kan delas ut i slutet av äventyret.

Kontakta oss

033 411741

CAPTURE THE FLAG - FUN

Från 12 år
 

Möt dina vänner i en fartfylld kamp i vår häftiga arena! Uppdraget är att hitta alla tre flaggor med en kodsiffra på för att kunna öppna skattkistan. En överraskning väntar det segrande laget!

 

Detta äventyr kan beskrivas som en kombination mellan Capture The Flag och "svansleken". Alla deltagare blir tilldelad varsitt tygband som sätts fast i byxlinningen och ska under spelets gång komma över flaggorna med sifferkoden på. Men passa er, om ni inte försvarar er svans kan den bli tagen av motståndarlaget vilket innebär fängelse!

Äventyret pågår i ca. 1 timme. Ni har tillgång till vårt kalastält samt grillplats i skogen i ca. 30 minuter innan starten av äventyret och 1 timmar efter äventyrets slut.

Totalt ca. 2,5 timmar. 

 

Pris: Minimum 1490 kr (upp till 15 barn) därefter 100 kr per barn

 

Ni kan ta med er tårta och korv med bröd samt en överraskning till barnen som kan delas ut i slutet av äventyret.

Kontakta oss

033 411741

Kan bokas in inom kort!
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Booking office

 phone (+46)33 411741

Opening Hours for our parks click here

Terms and conditions click here

Security at Upzone​ läs här

Terms of Use at Upzone  läs här

Copyright © Upzone 2019