Höghöjdsbana - Ängelholm

I Ängelholm hittar du vår största park med 6 banor upp till 15 meter mitt i Hembygdsparken i centrala Ängelholm.

CORONA VIRUS INFORMATION:

Vi följer myndigheters rekommendationer vilket i nuläget innebär att vi håller öppet som vanligt.

Vi på Upzone har minskat antal bokningstillfällen och kommer se till att inte för många personer vistas i parken samtidigt. 

Då vi kör förbokningar och antal platser är begränsade kommer inga stora folksamlingar samlas hos oss.
Utöver detta är hela aktiviteten utomhus och det bra att håller avstånd till varandra. 

 

SÄKERHET OCH HÄLSA FÖR VÅRA GÄSTER OCH VÅR PERSONAL PRIORITERAS. FÖLJANDE ÅTGÄRDER HAR VIDTAGITS:


- Personal som ej jobbar i drift erbjuds att jobba hemifrån.
- Personal som känner tecken på sjukdom sjukskriver sig från första symptom.
- Toaletter städas med tätare intervaller.
- Hjälmar och utrustningen desinficeras.  ( Karabinhakar )
- Vi tar bort handdukar på gemensamma toaletter och använder oss enbart av engångsservetter.

- Alla gäster få sina egna handskar som slängs efter varje användning

- Ingen i personalen har besökt ett högriskområde eller varit i kontakt med någon som besökt ett högriskområde.

Höghöjdsbana Ängelholm

I Ängelholm hittar du vår största park med 6 banor på upp till 15 meter, mitt i Hembygdsparken i centrala Ängelholm. När löven sitter på träden är det som att klättra i en liten djungel uppe bland trädtopparna. 

 

Äventyrsklättring är ett äventyr på 2,5 timme, där du kan uppleva höga höjder, klättra, balansera och åka zipline bland trädtopparna. En rolig utmaning för hela familjen där alla kan klättra på sin egen nivå. Så det är helt okej om någon av er är lite rädd för höjder - vi på Upzone kommer ta väl hand om er. 


Längd: från 125 cm     Viktgräns: 120 kilo

Hos oss är säkerheten alltid högsta prioritet. Innan du tar dig an det spännande äventyret får du en säkerhetsgenomgång. Under klättringen rör du dig hela tiden under uppsikt av våra IAPA utbildade instruktörer. Du kan slappna av och fokusera på att ha roligt och njuta av omgivningen.

En sak är säker, hos oss testar du dina gränser och upptäcker nya färdigheter hos dig själv, så tveka inte - boka nästa utmaning redan idag! Läs mer om hur ett besök hos vår höghöjdsbana ser ut HÄR.

 

Rädd för höjder? Vill du inte klättra, och hellre stanna på marken, kan du istället boka Outdoor Escape Game. Du kan även testa vår nya aktivitet SUP med guide på Rönne, eller kanske boka kanot/kajak.

Psst... Beroende på längd kan ni boka följande barnkalas.

Grupper, Möhippor & Svensexor

Boka er aktivitet online för 395 kr. Finns det inga tider i bokningskalendern? Inga problem, vi öppnar upp parken 
för ert sällskap - så boka en dag och tid som passar er.
Här kan du göra en bokningsförfrågan för "ej tillgänga" datum.


 

SPECIAL! Bokar du till Combat Archery Tag och Escape Game för hela ditt sällskap får ni 10% rabatt på hela köpet. OBS! Det gäller alltid på ord. pris. 

 

Bokningskalender Ängelholm

Klätterträd

Klarar du utmaningen under stress? Bevisa att du kan hålla lugnet i pressade situationer och ta hem titeln "Climb Master". 

 

Klätterträd

Ålder: från 6 år     Viktgräns: 120 kilo  
 

Selen är fastspänd och instruktören har krokat fast dig i toppsäkringen. Du sneglar snett upp på klättergreppen som är fastspända runt trädet och försöker samla tankarna. Två försök har du på dig, det gäller att hålla fokus. Ishackorna ligger redo för nästa omgång, men först ska du klättra vanligt. Du har bara ett mål i sikte: att komma först upp till toppen av trädet och på kortast tid ta hem titeln “Climb Master”."

Tid: Beroende på gruppstorlek


Utrustning: Helkroppssele, hjälm och handskar lånas på plats.


Vad behöver du?
Oömma kläder, starka armar och mycket viljestyrka!

GRUPPER

Att dela ett äventyr betyder även att dela minnen. Ta med dina vänner och upplev något ni sent kommer glömma! 

Dags att fira eran barnkalas i vår äventyrspark med skattjakt. Vi har den perfekta aktiviteten för dig som planerar ett barnkalas i Ängelholm. Hos oss blir dagen ett äventyr - ett kalas som ni sent kommer glömma. 

 

Boka ett pedagogiskt och roligt äventyr för de mindre barnen i den fina Pytteskogen eller låt de lite äldre barnen utmana sina vänner i Combat Archery Tag arenan.

 

Glöm inte att födelsedagar är roliga även för vuxna, så samla vännerna och släkten uppe i trädtopparna för en spännande dag.

 

Läs mer här

Kom till oss på din möhippa eller svensexa. Vi har flera aktiviteter som passar bra för grupper eller om ni vill ge bruden/brudgummen en extra speciell utmaning under dagen.

 

Vi kan också hjälpa till och ordna om har egna idéer på sätt att göra upplevelsen bättre för dig och ditt sällskap. T.ex. kanske ni vill ha med någon extra ledtråd till nästa aktivitet eller extra uppgift under aktiviteten.

 

Läs mer här

Ta med skolklassen till oss för en upplevelse som främjar elevernas gruppdynamik och samarbetsförmåga.

 

Även på ett personligt plan utmanas elevernas viljestyrka, mod och målmedvetenhet under tiden som de har riktigt roligt tillsammans. En perfekt upplevelse att ta med klassen på!


Läs mer här

 
HITTA HIT

Vi ligger mitt i Ängelholms Hembygdspark, mellan museerna och Pytteskogen. Enklast är att parkera längst med vägen på Daniellundsgatan, anläggningen ligger i skogen bredvid vägen.

 

Adress: Thorslundsgatan 13

Buss 

Skånetrafiken kör bussar som stannar i närheten, hållplatsen heter Ängelholms Hembygdspark. Det tar ca 5 min från centrala Ängelholm med buss. 

GPS Decimal: 56.2551, 12.8655