Upzone äventyrspark ÅHUS

I vår park i Åhus har du havsutsikt och otrolig närhet till stranden. Ta med kompisarna till vår höghöjdsbana eller testa våra olika Escape Games, innan ni tar ett dopp i havet!

 

Välj ditt äventyr

Äventyrsklättring

 2,5 h

Klättra, svinga dig i nät, balansera på vajrar och kasta dig ut i våra linbanor uppe bland trädtopparna.  

Amazing Race

1 - 2 h

Nu lanserar Upzone vårt nya Amazing Race! I detta unika spel tar ni rollen som grupper av hemliga agenter vars mål är att slå de andra grupperna och finna den försvunna diamanten  

Camp 357

  1 h

Inspirerat av Escape rooms. I häftig utomhusmiljö får ni 1 timme på er att knäcka koder och lösa ledtrådar - innan allt är för sent.

Barnkalas

 2,5 h-3 h

Klättra, svinga dig i nät, balansera på vajrar och kasta dig ut i våra linbanor uppe bland trädtopparna tillsammans för en extra speciell dag!

The Hidden Treasure

  1 h

Strax efter din kära väns bortgång får du ett brev där det står om en stor skatt som är gömd. Nu behöver du och dina vänner knäcka koder och lösa gåtor för att komma åt skatten!

GRUPPER

Att dela ett äventyr betyder även att dela minnen. Ta med dina vänner och skapa upplevelser ni sent kommer glömma! 

Dags att fira! Vi har den perfekta aktiviteten för dig som planerar ett barnkalas i Åhus. Hos oss blir dagen ett äventyr - ett kalas som ni kommer att minnas.

 

Glöm inte att födelsedagar är roliga även för vuxna, så samla vännerna och släkten uppe i trädtopparna för en annorlunda dag.

MÖHIPPA & SVENSEXA

Kom till oss på din möhippa eller svensexa. Vi har flera aktiviteter som passar bra för grupper eller om ni vill ge bruden/brudgummen en extra speciell utmaning under dagen.

 

Vi kan också hjälpa till och ordna om ni har egna idéer och på sätt att göra upplevelsen bättre för just er. T.ex. kanske ni vill ha med någon extra ledtråd till nästa aktivitet eller extra uppgift under aktiviteten.

Ta med skolklassen till oss för en upplevelse som främjar elevernas gruppdynamik och samarbetsförmåga. Även på ett personligt plan utmanas elevernas viljestyrka, mod och målmedvetenhet under tiden som de har riktigt roligt tillsammans. En perfekt upplevelse att ta med klassen på!

HITTA HIT

Parken ligger längst ut på Fädriften, precis vid strandkanten. Parkera på parkeringsplatserna som finns precis vid parken.

 

Adress: Fädriften 2, 296 33 Åhus

Buss
Skånetrafiken kör bussar som du kan ta till oss, från centrala Kristianstad tar det ca 35 min. Närmsta hållplatsen heter Åhusbryggan.

GPS Decimal: 55.9399, 14.3195