UPZONE ACADEMY

Gå på kurs med Upzone Academy

Just nu håller vi på att starta upp Upzone Academy i samarbete med International Adventure Park Association (IAPA). Under 2017 kommer vi börja erbjuda utbildningar för er som vill utbilda er till instruktörer för att jobba på höghöjdsbanor samt utbildningar för er som redan jobbar med utbildning på höghöjdsbanor eller driver en egen anläggning.

Alla utbildningar vi erbjuder genomförs enligt nationella och internationella standarder och vid avklarad godkänd utbildning erhåller man ett certificat från IAPA.

På denna sida kommer du hitta vilka kurser som finns tillgängliga att gå.

 

Kurstillfällen

20-24 februari 2017, Safety Manager for Adventure Park
I slutet av februari erbjuder IAPA Academy Sweden en 5 dagars utbildning som Safety Manager for Adventure Park för dig som är säkerhetsansvarig på en höghöjdsbana. Kursen är mestadels teoretisk och går igenom de ämnen som berör säkerheten på höghöjdsbanor. Baserad på bl.a. IAPA standarder och Europeiska Normen för Höghöjdsbanor. Se bifogad kursbeskrivning för mer information.

2-6 oktober 2017, Trainer for Adventure Park
I oktober erbjuder IAPA Academy Sweden en 5 dagars utbildning som Trainer for Adventure park för dig som vi utbilda dina instruktörer i din egen höghöjdsbana enligt IAPAs standarder. Kursen blandar både praktik och teori och går igenom både tekniska kunskaperna samt pedagogiska metoder som behövs för att bli en bra utbildare. Se bifogad kursbeskrivning för mer information.

IAPA

Är du intresserd av att bli medlem i IAPA med din park?
I dokumentet nedan  hittar du en kort beskrivning om organisationen. Mer info hittar du på iapa.cc (Obs! endast på tyska i nuläget)

För frågor om IAPA eller utbilningar, kontakta camilla@upzone.se