TEAMBUILDINGSAKTIVITETER FÖR ERT FÖRETAG

Boka ert äventyr på 033 41 17 41 eller använd kontaktformuläret nedan.

Företagsaktiviteter och Kickoff

Är du sugen på en spännande aktivitet för nästa företagsevent? Upzone erbjuder äventyr på hög nivå, både symboliskt och bokstavligt talat. Vi har företagsaktiviteter för 6-80 personer där kreativitet och samarbete sätts på prov. Välj vilken aktivitet som passar era mål och storlek på grupp bäst.
Har ni några frågor kring företagsaktiviteter? Önskar ni att kombinera olika aktiviteter, eller har några andra funderingar? Tveka inte att kontakta oss!

Teamklättring

Bokar ni Teamklättring får alla deltagare klättra fritt i alla våra banor efter sin egen förmåga.
Teamklättring är perfekt för större företag med många olika typer av medarbetare. Höghöjdsbanorna ökar i svårighetsgrad och höjd, därför har alla möjligheten att hitta sin utmaning.
Tid ca: 1,5-4 timmar beroende på antal deltagare.

Pris
350:-/deltagare exkl. moms
I priset ingår 1,5-4 timmars klättring beroende på antal deltagare, uthyrning av utrustning och instruktion.

Teambuilding med coach

När ni bokar vår teambuildning får ni en rolig och utmanande upplevelse, tillsammans med en professionell coach som är certifierad i ledar- och verksamhetsutveckling. Vi leder er genom olika övningar kring kommunikation, tillit och samarbete. Vi börjar med en övning på marken där vi tar upp gruppdynamik och kommunikation. Därefter ska det som ni har lärt er sättas på prov på hög höjd i sann Upzoneanda! Teambuilding passar er som vill jobba på att bli starkare tillsammans. Vill ni gå ännu djupare kan ni även lägga till en personlig analys för 1950 :-/ deltagare. Ett frågeformulär kommer att skickas ut till er innan ert besök och kommer ett användas under övningarna. 
Pris
Borås & Ullared - 6950:- exkl. moms för upp till 10  deltagare
( för fler än 10 deltagare anpassar vi upplägget )

Tillägg för analys & föreläsning - 1950:-/deltagare exkl. moms
I priset ingår 2-3 timmars aktivitet beroende på antal deltagare, uthyrning av utrustning och instruktion. Alla våra gäster är helförsäkrade via Länsförsäkringar, i samarbete med Mervärde AB.

Teamtävling

Boka vår populära tävling för ett fartfyllt och magpirrande äventyr där ni tävlar mot varandra i lag. Ni kan även låta hela gruppen gå ihop i ett enda stort lag där ni utför tävlingen tillsammans för att jobba på samarbete och gruppdynamik för ett mer teambuildande event. Tävlingen hålls i våra två mellansvåra banor, om ni inte önskar en ännu svårare eller lättare tävling.
I banorna kommer ni få olika utmaningar som ni tillsammans ska lösa.

Tävling är perfekt för företag som vill göra något riktigt kul med sina medarbetare, där samarbete, fokus och uppfinningsrikedom ställs på prov. Ni behöver vara minst 8 deltagare för att boka.

OBS! Under helger kan vi inte garantera att vi kan genomföra en lagtävling. Kontakta bokningen för information.
Pris
450:-/deltagare exkl. moms
I priset ingår 2-4 timmars aktivitet beroende på antal deltagare, uthyrning av utrustning och instruktion.
Alla våra gäster är helförsäkrade via Länsförsäkringar.

Äventyrskamp i Borås

Sätt mod, styrka och skicklighet på prov i Upzones roliga Äventyrskamp! Ni tävlar i lag mot varandra i vår äventyrsarena på tre utav våra utmaningar på hög höjd. Det vinnande laget får ett pris från Upzone! Vi rekommenderar att ni är minst 8 deltagare för att kunna tävla mot varandra, men äventyrskampen går även att utföra som en teambuildande lagaktivitet! OBS! Kan endast bokas i Borås.
Pris 
4-7 deltagare - 3300kr / 8-10 deltagare - 3800kr / 
11-14 deltagare - 5300kr /15-18 deltagare - 6800kr / 19-22 deltagare - 8300kr

Boka till eldkurs i Borås

Läs mer här!

Boka till kanoter i Ängelholm&Borås

Läs mer här!

Kontakta oss

Du kan antingen ringa vår bokningscentral på 033-41 17 41 eller använda formuläret här intill. Om ni inte har bestämt er för vilket aktivitet ni är intresserade utav eller vilken park ni vill besöka kan ni fylla i "vet ej".

Bokningscentralen är öppen alla dagar 8.30-16.00.
Vi svarar på mail så fort vi har möjlighet.