Fira din födelsedag hos Upzone!

Bjud dina kompisar på ett födelsedagsfirande dem sent kommer glömma! Åk linbana, balansera på stockar och grenar, svinga i lianer och hoppa in i nät. Blir ni 10 klättrande deltagare eller fler bjuder vi dessutom födelsedagsbarnet på äventyret! För att boka kalas, kontakta den park ni önskar boka i.

Djungelkalas 6-7 år

Små äventyrare firar kalas i vår Funzone bana, de får klättra hur många varv de vill och orkar under ca 1-1,5 timmar. Efter klättringen ordnar vi en väldigt uppskattad och spännande skattjakt!
Det måste finnas med minst 1 vuxen per 5 barn som håller uppsikt på kalaset.

Äventyrskalas 8-10 år

Unga äventyrare får klättra i Funzone, Fitnesszone och Adventurezone! Det måste finnas med minst 1 aktiv medklättrande myndig vuxen per 2 barn. Alla vuxna som klättrar med under födelsedagskalas betalar samma pris som Unga Äventyrare men de få ej klättra Riskzone. 

Fira vidare
När ni bokar ett kalas hos Upzone får ni en reserverad plats på området där vi ställer i ordning bänkar och gör fint bara just för er. Där kan ni fortsätta firandet på marken efter klättringen. Vill ni hellre göra det före klättringen går det självklart också bra. Vill ni ta med er fika är ni varmt välkoma att göra detta. Alla barn som deltar får en Upzone goodiebag!

Grilla
I Ängelholm är det endast tillåtet att grilla på vissa specifika ställen i hembygdsparken med engångsgrill. I Ullared finns det grillplatser på Ullareds campingområde eller så kan man boka deras fina grillstuga.
Besöker ni oss i Borås har vi två grillplatser på plats i parken som är till för alla våra gästers förfogande. Ni behöver ha med egen mat, kol och tändvätska för det finns inte i parken.

Hyr en instruktör

Om du inte kan klättra tillsammans med dina barn kan du hyra en utbildad Upzone instruktör som kan klättra med upp till 3 barn. Hyra instruktör kostar 495 kronor per instruktör och aktivitet, barnen betalar ordinarie pris.