Combat Archery Tag

Testa årets nyaste adrenalinfyllda äventyr, Combat Archery Tag. 
"Spänningen hänger i luften, pulsen ökar och du känner hjärtat slå snabbare. Det kliar i fingrarna och du står redo för att kasta dig ut på slagfältet. På andra sidan av gräsplanen kan du se motståndarna lika redo. Startsignalen ringer plötsligt i dina öron och allt du kan tänka på är att du måste hinna till pilarna först för att överleva. Nu är det ingen lek längre, nu är det på allvar. Det gäller att träffa eller bli träffad, målet är att hamna på vår poängtavla med titeln “Tag Master”."
 

Det är dags att bege dig flera tusen år tillbaka i tiden och ställa dina överlevnadsinstinkter på prov, den här gången med två simpla verktyg, pil och båge.
För att läget inte ska bli alltför skarpt använder vi självklart anpassade skumpilar. Under 1,5 timmar får ni en instruktion, tävla i 3 grenar och testa olika tekniker på “slagfältet”. Möt dina kompisar i en episk kamp om äran och ta reda på om du har vad som krävs.

Combat Archery Tag utspelar sig på ett "slagfält" utomhus, antingen i en av våra parker eller om det så önskas även på annan plats. Har du önskningar och specialförfrågningar är du mer än välkommen att höra av dig!

För frågor ring till Bokningscentralen på 033 - 41 17 41  eller maila till boka@upzone.se
Som grupp finns det möjlighet att boka Archery Combat Tag på valfri tid. 
 

.

Pris: minsta bokning 3950 kr
(ingår för  8 - 12 deltagare )
 + 13 deltagare 325kr per person
Tid: 1,5 h
Utrustning: Båge, Skumpilar, Ansiktsmask och Armskydd lånas på plats. 
Vad behöver du?
Oömma kläder, snabba skor, gott humör och mycket entusiasm!
Bokas på: Borås, Ängelholm & Ullared via boka@upzone.se