Information

Öffnungszeiten
März - November
Wir haben alle Tage im Jahr von März bis November für Buchungen geöffnet.
Bitte schauen sie in unserem Buchugskalender nach aktuellen Start - und Buchungszeiten.
OBS! Der Buchungskalender mit neuen aktuellen Startzeiten ändert sich entsprechend der Nachfrage. Startzeiten die keine Buchung enthalten werden 3 Tage vorher aus dem Kalender genommen.

Buchungsregeln
Abmeldung
Abmeldung kann problemlos bis zu 7 Tagen vorher getätigt werden.
Abmeldung später als 7 Tage vor dem gebuchten Tag werden nicht zurück erstattet.

Umbuchung
Es kann bis zu 3 Tage vorher umgebucht werden. 
Für grössere Gruppen mit mehr als 10 Teilnehmer muss spätestens 15 Tage vorher umgebucht werden. 

Har du gjort en bokning och vill boka till fler platser kan du själv boka dessa via vår bokningskalender. Du kan också mejla eller ringa oss  om du vill ha hjälp med din bokning. Vi kan inte garantera att det går att boka till fler platser på samma tid som ni redan bokat.

Upzone förbehåller sig rätten att avboka aktiviteten om klättringen inte skulle vara genomförbar på grund av väderförhållanden eller andra säkerhetshotande omständigheter. Vi kontaktar er då omgående. Om Upzone har avbokat en aktivitet kan aktiviteten utnyttjas vid ett annat tillfälle.
FAQ

Q: Kan man betala med kort?

A: Du kan betala med kort via vår bokningskalender, för stora grupper skickar vi faktura. Du kan betala med kort, kontanter eller swish i parken.

Q: Vad händer om det regnar?

A: Vi klättrar även om det regnar, så ta med regnkläder! Skulle det storma så mycket att vi anser att det är en säkerhetsrisk informerar vi er snarast möjligast och ni kan då boka er aktivitet någon annan dag.

Q:Vad händer om det åskar/stormar?

A: Vi meddelar alla som bokat om klättringen skulle bli inställd/fördröjd snarast möjligast. Börjar det åska eller storma när vi klättrar i parken tar parkens Parkansvarig beslut om hur vida det går att fortsätta klättringen, om vi avvaktar eller om klättringen blir inställd. Vi kan tyvärr inte styra vädret, och förbehåller oss rätten att pausa eller boka om klättringen till en annan dag om säkerheten är hotad.

Q: Vad bör jag ha på mig?

A: Ha på dig bra skor så som gympaskor, inga klackskor eller tofflor. Du får inte ha på dig npgra smycken, dessa kan skada dig under klättringen. Ha på dig bekväma kläder du kan röra dig mycket i och om du har långt hår ska det sättas upp i en tofs! Tänk på att det kan bli väldigt varmt under sommaren, och att det kan vara kallt och regnigt under vår och höst. Ta på dig kläder efter väder! Ta med egna handskar, slitstarka arbetshandskar eller trädgårdshandskar, inte stickade vantar eller liknande. Begagnade handskar finns även att låna.

Q: Kan man ta med sig egen fika?

A: Absolut! Tänk bara på att om ni fikar under eran klättringstid så går tiden oavsett om ni klättrar eller inte. Ni får gärna komma tidigare och utnyttja våra picknick bänkar eller stanna kvar efteråt. Vi har även lite kioskförsäljning på plats.

Q: Finns det möjlighet att grilla?

A: I Ängelholm är det endast tillåtet att grilla på vissa specifika ställen i hembygdsparken med engångsgrill. I Ullared finns det grillplatser på Ullareds campingområde.
Besöker ni oss i Borås har vi två grillplatser på plats i parken som är till för alla våra gästers förfogande. Ni behöver ha med egen mat, kol och tändvätska för det finns inte i parken.

Q: Får man titta på?

A: Ja! Vill man följa med en grupp som klättrar och titta på dem går det jättebra. Det kostar ingenting att vistas i parken.