Skolaktivitet

På Äventyrsparken Upzone lär en utbildad instruktör eleverna äventyrsklättring med sele och säkerhet. Aktiviteten hos Upzone främjar elevernas gruppdynamik och sammarbetsförmåga och främjar även på ett personligt plan elevernas viljestyrka, mod och målmedvetenhet under tiden som dem har riktigt roligt tillsammans. Det är en perfekt upplevelse att ta med klassen på!

På Upzone kommer säkerheten i första hand. Innan äventyret börjar har vi en noggrann genomgång för att alla ska lära sig hur banorna fungerar och hur utrustningen fästs och säkras.

Klass 3-4

Barnen får klättra Fun, Fitness och Adventure. Ni måste ha minst 1 aktivt medklättrande myndig vuxen per max 3 elever.

Från Klass 5

Barnen får klättra Fun, Fitness, Adventure och Riskzone. Ni måste ha minst 1 vuxen ansvarig per 10 elever som håller uppsikt för att vi ska kunna säkerhetställa att alla elever följer reglerna. Vi kräver endast ett de ansvariga vuxna håller uppsikt från marken, men vill dem ansvariga vuxna själva klättra med eleverna går även dem under skolpriset.

PRIS
2900 kr per skolaktivitet upp till max. 15 deltagare.
3900 kr per skolaktivitet upp till max. 20 deltagare.
4900 kr per skolaktivitet upp till max. 25 deltagare.
6500kr per skolaktivitet upp till max. 35 deltagare.
8300kr per skolavktivitet upp till max. 45 deltagare.

I priset ingår 2 timmars aktivitet, Instruktion, försäkring och klätterutrustning med vår nyaste utrustning med CliC-iT® karbinhakar. Ett helt nytt revolutionerade franskt system där man inte kan koppla loss båda karbinhakarna samtidigt när man är uppe och klättrar bland träden. Just nu är Upzone ensam om den nya säkerhetsutrustningen på den svenska marknaden, läs mer om säkerheten på Upzone Här.

Alla klättrande deltagare skall skriva under ett Användarvändarvillkor, vänligen skriv ut, be eleverna ta hem till målsman för underskrift och ta med till parken vid inchecking före klättringen.

Länk till användarvillkor

Boka skolaktivitet
Vill ni boka skolaktivitet kontakta direkt den park ni vill besöka.

boras@upzone.se
angelholm@upzone.se
ullared@upzone.se 
ahus@upzone.se

Eller ring bokningscentralen 033 41 17 41.

OBS! Skolpris gäller endast måndag till fredag och ej under sommarlov, då gäller fullpris.
 

Grillplatser

I Ängelholm är det endast tillåtet att grilla på vissa specifika ställen i hembygdsparken med engångsgrill. I Ullared finns det grillplatser på Ullareds campingområde eller så kan ni boka till deras fina grillstuga. Besöker ni oss i Borås har vi två grillplatser på plats i parken som är till för alla våra gästers förfogande. Ni behöver ha med egen mat, kol och tändvätska för det finns inte i parken.

Äventyrsdag i Ängelholm

Kombinera eran skolaktivitet på Upzone med kanotpaddling hos Stisses kanoter i Ängelholm! En hel äventyrsdag för hela skolklassen. Ni får ett riktigt förmånligt skolpris per deltagare för 2 timmars äventyrsklättring i höghöjdsbanorna hos Upzone och 2 timmars paddling hos Stisses kanoter.
Kontakta angelholm@upzone.se för att boka, så kollar vi när det finns kanoter tillgängligt.
Tillägg för kanoter till er skolklassaktivitet
2100 kr upp till 15 deltagare
2700 kr upp till 20 deltagare
3400 kr upp till 25 deltagare